Elegánsan búcsúzik a nyártól a Barátok közt

Barátok közt
Vágólapra másolva!
Ha esik, ha fúj, ha kánikula van, egymillió magyar tévéző akkor is megnézi kedvenc szappanoperáját. Nézettség szempontjából minden izgalmat nélkülöző héten vagyunk túl, de ma, augusztus 31-én végre elindul több új műsor is.
Vágólapra másolva!

Felfelé halad Szilágyi Zsuzsa, hiszen a Barátok közt volt a legnézettebb műsor a múlt héten is, azaz az RTL Klub szappanoperájára nem untak rá a nézők a nagy melegben sem. Felfelé mutató nyilat kapott Paul Hogan, mivel a Krokodil Dundee 2. része szépen ment a Duna TV-n. Psota Irén tehetsége és karrierje alapján nem menne lefelé, de a Gőzfürdő című filmet, amelyben szerepe volt, nem nagyon nézték tegnap az M3-on.

A top 20-as listán Szulejmán, az RTL Híradó és a Fókusz követik Berényiéket, a hét legnézettebb műsort az RTL Klub adta. A 18-49-es korcsoportnál még erősebb a csatorna, ott az első kilenc helyet vitte el.

Forrás: Origo / Nielsen

12,4 százalékos közönségaránnyal az RTL Klub nyerte az utolsó nyári hetet, a TV2, majd a Duna jön utána a sorban. Befért még a top 10-be az M4 Sport, az ATV és a SuperTV2 is. Az állami sporttévé nézettségéről alaposabban itt írtunk.

Forrás: Origo / Nielsen

Még mutatjuk a vasárnap estét, amely hagyományosan erős szokott lenni – ha nem is tartalomban, de nézettségben biztos. Itt az látszik, hogy a Cobra 11 végéig tudott vezetni az RTL Klub a teljes lakosságban, utána kiegyenlített lett a küzdelem, sőt, a Duna TV is feljött szépen a már említett krokodilos úrral.

Forrás: Origo / Nielsen

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.