Wolf Kati: Felkészülök rá, hogy bármikor vége szakadhat

TV2, tévé, TV, csatorna, műsor, Wolf Kati
TV2 ősz indító sajtótájékoztató. Bemutatta őszi műsorait a TV2 Csoport. Wolf Kati
Vágólapra másolva!
Wolf Kati is ott lesz a Sztárban sztár harmadik szériájában, az énekesnő már nagyon készül a versenyre: otthon mozdulatokat utánoz a tükör előtt, és ha szól az autóban a rádió, akkor elképzeli, ő hogyan adná elő az éppen szóló dalt. Kétgyermekes anyaként Madonnának öltöztetve pózol pink tornadresszben a plakátokon – úgy véli, ez a műfaj az előadó-művészet része, a kihívásokra pedig egész életében nyitott volt.
Vágólapra másolva!

"Nagyon pörgős, dilis vagyok otthon, de erről nem igazán tud a közönség. A színpadon is sokat mozgok, táncolok, de

egész más a kép az emberekben rólam, mint amilyen egyébként vagyok.

Kíváncsi vagyok magamra és arra, hogy mit fogok művelni; elsősorban szeretném ezt a képet lágytani a közönségben. Nem az az érinthetetlen díva vagyok, akit ismernek, ezt jó lesz megmutatni" - mesélte az Origónak.

Nem az az érinthetetlen díva, akinek sokan gondolják Forrás: Life.hu

Pontosan tudta, hogy mire vállalkozik, a TV2 szórakoztató műsorát eddig is követte. "Néztem az előző két évadot és szerintem minden énekes eljátszik néhány percre a gondolattal, hogy ő mit hogyan csinálna, ha ott állna. Örültem a felkérésének, hisz alapvetően sokat szoktam bohóckodni, ökörködni"- tette hozzá.

Kivetkőzhet magából

Otthon már próbálgat mozdulatokat a tükör előtt, és ha a rádióban szól egy dal, akkor töpreng azon, hogy azt hogyan adná elő. "Nem tudom, mennyire lesz nehéz másokat megformálni, kihívásként tekintek a Sztárban sztár-ra. Úgy gondolom, hogy akikre hasonlítok külsőleg, és akiket hangban le tudnék utánozni, nem lesznek annyira izgalmasak. Ha olyan előadó bőrébe bújnék, aki egész távol áll tőlem, megdöbbentőbb lenne a közönség számára."

"Az a nagyon jó, mikor az ember kivetkőzhet magából.

Ha kiállsz úgy, hogy tényleg nem ismernek meg és meglepetést tudsz okozni, akkor lesz meg a siker. Vannak olyan szerepek, amiknek örülnék és olyanok is, akiket nem igazán szeretnék utánozni, de ezekről nem mondok semmit, nem akarok súgni a szerkesztőknek."

Bereczki Zoltán és Szandi a kedvencei az eddigi versenyzők közül, egyes produkciókra máig emlékszik. "Bereczki annyira profi volt, hogy sokszor, ha behunytam a szemem és nem láttam, mintha az eredeti előadó szólalt volna meg. Szandinál is voltak olyan átalakulások, hogy nem hittem a szememnek. Cserháti Zsuzsát például úgy hozta, hogy az elképesztő."

Vannak kívánságai, de nem beszél róluk Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A reklámvideó forgatásán röhögtünk, egyrészt élveztem a saját átalakulásomat, másrészt óriási volt nézni a fiúkat, ahogy Michael Jacksonná váltak. Peter Srámeket például szinte fel se lehetett ismerni, Gáspár Lacin pedig vinnyogva nevettünk.

Ez a műsor a szereplőknek is épp olyan nagy szórakozás, mint a nézőknek."

Az öltözőben és otthon bátrabban mozog az ember, szerinte az a kérdés, hogy a színpadon mit mer bevállalni. "Nem kilépni kell a komfortzónából, hanem teljesen elfelejteni. Ennyi idős koromra kétgyermekes anyukaként ott vagyok egy óriásplakáton Madonna tornadresszben, ezt azért a nagymamámmal meg kellett beszélni. Úgy gondolom, az előadóművészeknek ez nem jelent gondot, életünk része a bohóckodás. Nagy rácsodálkozások lesznek" - mondta.

Mivel sokat szerepelt már tévéműsorban, a kiesésre lelkileg előre felkészül. "Sokszor álltam már úgy színpadon, hogy a közönség szavazatin múlt a továbbjutás.

Felkészülök rá, hogy bármikor vége szakadhat,

de közben mindent megteszek azért, hogy ez minél később jöjjön el. Csöndes, de stabil rajongótáborom van, ezúttal újra kiderül, hogy mennyire aktívak – én nagyon számítok rájuk."