Rághatjuk a körmünket a tévé előtt

Sebestyén Balázs Egy perc és nyersz
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub game show-ja, az Egy perc és nyersz! ősszel már harmadszorra kerül a képernyőre, Sebestyén Balázs pedig rutinosan mozog a műsorvezetői szerepben: izgul, buzdít, együtt érez és együtt örül a játékosokkal. A széria kisebb újításokkal, speciális tematikus adással és a régi játékok mellett új feladatokkal tér vissza augusztus 31-én – mondta el az Origónak a műsor kreatív főszerkesztője, Négyesi Péter.
Vágólapra másolva!

A harmadik szériában a játékok 70%-a teljesen ismeretlen lesz a nézők és a játékosok számára, de a jól bevált klasszikusok is visszatérnek. "Akárcsak a második szériában, ezúttal is játszanak majd párok, nem csak egyéni játékosok vetélkednek a fődíjért. Testvérek, barátok, házaspárok is jelentkeztek és ezúttal is jönnek a családtagok drukkolni.

Sebestyén Balázsnak ez hazai pálya, rutinosan és profin vezeti a műsort."

Sebestyén Balázs harmadszorra vezeti a játékot Forrás: RTL Klub

"A játékosok valós célokért küzdenek, ami el is hangzik az adásokban. Műtétre, autóra, utazásra gyűjtenek, amiben így magában nincs semmi meglepő, különlegessé a játékosok egyéni élettörténetei teszik ezeket a célkitűzéseket. Sikerült szimpatikus, jól együttműködő játékosokat találni erre az évadra is" - részletezte.

Lesz egy tematikus adás, melyben ápolónők játszanak egy nemes ügy érdekében, a nézőtéren pedig rengeteg kollégájuk szurkol majd nekik.

Nem egyszerű a stúdióban teljesíteni Forrás: RTL Klub

Játékra buzdítják a nézőket

"Buzdítjuk a nézőket, hogy játsszák otthon ezeket a játékokat. A legtöbbhöz semmi különleges eszközre nincs szükség, pet palack, WC papír guriga, csipeszek,

a legegyszerűbb dolgok kellenek – és persze ügyesség.

Mint ahogy a Vacsoracsata idején összejártak az emberek egymásnak főzni, az Egy perc és nyersz! vetélkedő is beköltözött az otthonokba és sokan baráti összejöveteleken próbálják ki a feladatokat."

A feladatokat otthon is ki lehet próbálni Forrás: RTL Klub

"Ez egyébként előny is lehet a verseny során, de a feladatok ismerete nem garantálja a sikert. Stúdiókörülmények között nehezebb ezeket megoldani. A nézők sokat rághatják otthon a körmüket a tévé előtt, miközben végig jó hangulat uralkodik."