Robert De Niro méltó partnert kapott

Spike TV's Guys Choice 2015 - Show GettyImageRank3 Studio People HORIZONTAL THREE QUARTER LENGTH Talking USA California One Person Award Culver City Sony Robert De Niro Arts Culture and Entertainment Celebrities Spike TV 2015 Spike Guys Choice Awards A-Li
CULVER CITY, CA - JUNE 06: Actor Robert De Niro speaks onstage during Spike TV's Guys Choice 2015 at Sony Pictures Studios on June 6, 2015 in Culver City, California. Kevin Winter/Getty Images for Spike TV/AFP
Vágólapra másolva!
Robert De Niro mellett Michelle Pfeiffer lesz a főszereplője a Bernard Madoff életéről készülő tévéfilmnek, előbbi magát az ismert szélhámost játssza, utóbbi pedig a feleségét.
Vágólapra másolva!

Az HBO-ra készül a Wizard of Lies című tévéfilm, amely Diana Henriques azonos című könyvén alapul, és Bernard Madoffnak, a világ legnagyobb pilótajátéka szervezőjének a történetét meséli el, kitekintéssel a csalása áldozatává vált emberekre, családokra is.

Robert De Niro 2015-ben a Spike TV Guys Choice díjainak átadásán Forrás: AFP/Kevin Winter

Azt már korábban lehetett tudni, hogy Madoffot Robert De Niro fogja játszani, a projekthez viszont csak most csatlakozott Michelle Pfeiffer, aki pedig a szélhámos feleségét, Ruth-t alakítja – az öngyilkosságot választó fiukat, Markot A cég – A CIA regényé-ben is látott Alessandro Nivola személyesíti meg.

De Niro és Pfeiffer nem is olyan régen alakított házaspárt,

a 2013-as Vérmesék-ben is együtt láthattuk őket.

A Vérmesék németországi premierjén Berlinben Forrás: AFP/Jörg Carstensen

A rendező sem akárki, az HBO-nak a Dr. Halál és a Phil Spector után ismét sikerült megnyernie Barry Levinsont, aki mostanában már inkább tévére dolgozik, a kilencvenes években pedig olyan filmeket készített, mint a Játékszerek vagya Pokoli lecke.