A 100 legjobb pasi a tévéből, 9. rész: Jesse Metcalfe

-Jesse Metcalfe
US actor Jesse Metcalfe poses on June 12, 2013 during a photocall for the TV show "Dallas" at the 53rd Monte-Carlo Television Festival in Monaco. AFP PHOTO / VALERY HACHE
Vágólapra másolva!
A Született feleségek-ben ő volt a szexi kertészfiú, John Rowland, aki kisebb légyottokra elcsábította az Eva Longoria által alakított Gabrielle Solist a férjétől. Jesse Metcalfe legutóbb egy videojáték-adaptációban gyilkolászta a zombikat, és az új Dallas-ban is bíztak rá szerepet. Imádja a zenét: több hangszeren játszik és énekel, minden napját egy kiadós edzéssel kezdi – nem maradhat ki a legjobb pasikat felvonultató listánkról.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

Ezúttal a Született feleségek-ben szexi kertészfiúként felbukkanó Jesse Metcalfe került fel a listára. 1978-ban született Kaliforniában, édesapjának angol, ír, francia és olasz felmenői is voltak, édesanyja olasz-portugál származású. Fiatalként elsősorban a sport érdekelte, több baseballcsapatban is játszott.

Fiatalkorában leginkább a sport érdekelte Forrás: Getty Images/AFP/Stephen Shugerman

Színészi karrierje 1999-ben indult, mikor felajánlottak neki egy szerepet a Passions című sorozatban. Kétszer tűnt fel a Smallville-ben, de ezek mind csak kisebb szerepek voltak - a képernyőn és a mozivásznon egyaránt. A nagy áttörést a Született feleségek hozta meg számára -

a Gabrielle Solist elcsábító kertészért világszerte odavoltak a nők.

2012-ben az új Dallas-ban tűnt fel Bobby Ewing fiaként, Christopher Ewing karakterét bízták rá. A sorozatok mellett filmeket is forgatott, többek közt a Dögölj meg, John Tucker!-ben, a Loaded-ban, a Szanatórium-ban is főbb szerepet kapott - legutóbb a Dead Rising című videojáték-adaptációban gyilkolászta a zombikat.

A Született feleségek hozta meg a sikert Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Elvonón is járt már

A jóképű színészről többször pletykálták, hogy eljegyezte barátnőjét, legutóbb 2014-ben írták meg a lapok, hogy Cara Santana gyűrűt visel az ujján.

Jesse Metcalfe korábban sűrűn tűnt fel modellek és színésznők oldalán,

randizott péládul Courtney Robertsonnal is, aki később a Nagy Ő-ben kereste tovább a párját.

Többször pletykáltak arról, hogy nősülni készül Forrás: AFP/John Sciulli

Kezdődő alkoholproblémái miatt elvonóra vonult,

ma már teljesen józanul él, sőt, az egészséges életmód elkötelezett híve. Minden reggelt edzéssel kezd, fontos számára, hogy jól mutasson. Még a Született feleségek forgatási ideje alatt nyilatkozta, hogy hetente ötször sportol, hiszen húszmillió néző figyeli a testét a tévében, a legjobb formában kell lennie.

A legjobb formáját akarja mutatni a képernyőn Forrás: AFP/Valery Hache

Imádja a zenét

Az edzés mellett másik nagy szenvedélye a zene,

gitáron és zongorán is játszik,

valamint szívesen énekel. Azokat a nőket kedvelte mindig, akik szerették a zenét, azokkal, akik ezen a hobbin nem osztoztak vele, hamar elillant a szerelem.

Mindig szeretett zenélni, több hangszeren is játszik Forrás: Getty Images/AFP/Michael Buckner

Mutatunk néhány friss fotót is róla:

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Forrás: AFP/Frazer Harrison