Puskás Peti Tolvai Renivel kínlódott a konyhában

Tolvai, Puskás, főzőműsor, Konyhapecérek
Vágólapra másolva!
Tolvai Reni, Puskás Peti és Miskovits Marci közösen főztek: a zenészek és a VIVA műsorvezetője egyenesen New Yorkból, a Greenfield tesóktól kaptak két magyaros receptet, amelyeket – nem kevés nehézség árán – végül sikerült megvalósítaniuk. A Brothers Green - Konyhapecérek című sorozat ezen a héten rajtol a VIVA képernyőjén.
Vágólapra másolva!

"Rettegtem" - vallotta be Tolvai Reni, amikor kezébe vette a két amerikai punk szakács által kicsit átdolgozott szilvás gombóc, valamint hortobágyi húsos palacsinta receptjét.

Kezdő szakácsok, magyaros receptek

A kezdeti döbbenet után az énekesnő belelendült és igazi háziasszonyként felügyelte a fiúk munkáját, bár saját elmondása szerint odahaza legfeljebb a csirkemell- és salátarecepteket használják párjával, Kállay-Saunders Andrással. A kezdő szakácsok egyszerű, magyaros recepteket kaptak Mike és Josh Greenfieldtől, hiszen a VIVA-n startoló műsor házigazdái is a könnyen elkészíthető ételek hívei.

Hárman készítették az ételeket Forrás: VIVA TV

Puskás Peti sem mozog túl otthonosan a konyhában: "Most kezdem felfedezni magamnak a gasztronómiát, ebben a családi környezetben nem is csoda, hiszen a barátnőm édesanyja szakács, de a szüleim is imádnak főzni. Nem volt ez mindig így: pár éve

egy zenész barátommal pusztító dolgot műveltünk: fél órán át néztük a sütőt, mire rájöttünk, hogy be sem kapcsoltuk."

Egyiküknek sem ment igazán, de belejöttek Forrás: VIVA TV

Miskovits Marci számára a Konyhapecérek kötelező műsor kellene, hogy legyen, hiszen a VIVA műsorvezetője egyelőre csak a rántottát és a tükörtojást képes magabiztosan elkészíteni. "Tudom, hogy a főzéssel nagyon jól lehet csajozni, el is terveztem, hogy beiratkozom egy iskolába, de egyelőre még a hölgyekre bízom a dolgokat" - mondta.