Megérkezett Pimasz úr az RTLII-re

Papp Gergő RTL II, promó forgatás, film, reklám, tévé, televízió,
Papp Gergő a az RTL II promó forgatásán
Vágólapra másolva!
Az ottalvós széria csatornát váltott: ősztől már az RTLII-n folytatódik Papp Gergő és Juhász Judit közös műsora. Pimasz úr már forgat a vendéglátókkal, ezúttal azonban őt figyelte a kamera: készül a széria reklámfilmje.
Vágólapra másolva!

Ősszel kerül képernyőre a műsor, az első vendéglátók közt lesz Kiss Ádám, aki már közös képet is megosztott közösségi oldalán. A mai nap azonban nem az ottalvásról szólt, ezúttal Papp Gergő reklámfilmjét vette fel a stáb.

A nagy melegben szükség volt a legyezésre Fotó: Polyák Attila - Origo

Reggel kilenc és tíz óra között vették fel a néhány másodperces blokkot, a felvétel csak többszöri gyakorlást követően indult. A frizurán és a sminken gyakran kell valamit javítani, arra a kis időre mindennek tökéletesnek kell lenni.

Két bőrönddel érkezett Fotó: Polyák Attila - Origo

Papp Gergő bőröndőkkel sétál be a greenboxba, persze, nem mindegy, hogy hány lépést tesz, hova néz és milyen a mimikája.

Besétál és leteszi a bőröndjeit Fotó: Polyák Attila - Origo

Könnyűnek tűnik a feladat, de hol a bőröndök távolsága, hol a nézés nem stimmelt - a stáb is játszik a fényekkel és a kamerával. A háttér és a feliratok mind utómunkával készülnek majd, de ilyenkor elmagyarázzák a szereplőnek, hogy mit hova képzeljen el.

Többen figyelik, hogy minden rendben van-e Fotó: Polyák Attila - Origo

"A reklámfilm a kábelcsatornáink közül az RTLII-n, a Cool TV-n és a Film+-on megy majd, illetve az RTL Klubon is látható lesz" - mondta el az Origónak Pécsi Norbert sajtókapcsolati vezető. A csatorna többi saját gyártású műsorának videója is a napokban készül: Papp Gergő után a helyszínre a Showder Klub arcai érkeztek, ők vicces napszemüvegben reklámozzák szórakoztató műsorukat.

Benk Dénes szórakozik épp a greenboxban Fotó: Polyák Attila - Origo

Papp Gergőék elsőként az Origónak meséltek a csatornaváltás okairól, az új helyről és a következő szériáról, az interjút itt találja.