Kirabolták és bántalmazták egy tévésorozat munkatársát

Sleepy Hollow Az Álmosvölgy legendája
Vágólapra másolva!
A georgiai rendőrség három fiatalt tartóztatott le, miután azok kiraboltak és szexuálisan bántalmaztak egy női biztonsági őrt, aki Az Álmosvölgy legendája forgatási helyszínére vigyázott.
Vágólapra másolva!

A Deadline számolt be az esetről, amely minden bizonnyal megrázta Az Álmosvölgy legendája stábját. Egyik kolléganőjük a georgiai Conyers városánál található forgatási helyszínt őrizte, amikor

hárman rátámadtak, a saját autója csomagtartójába tuszkolták, majd elhajtottak vele egy bankautomatáig

– ahol persze arra kényszerítették, hogy vegyen ki pénzt a számukra.

Ez azonban nem volt elég a rablóknak, ezután egy parkba hajtottak, ahol szexuálisan bántalmazták is áldozatukat, utána engedték csak el.

A nő valahogy eljutott egy benzinkútig, ahonnan egyből hívta a rendőrséget,

a három fiatalt pedig azóta le is tartóztatták – a fegyveres rablás és a szexuális bántalmazás mellett többek között emberrablással, autólopással és bakkártyával való visszaéléssel is vádolják őket.

Az Álmosvölgy legendája promóképe Forrás: FOX

Az Álmosvölgy legendájá-t adó FOX közölte, a nő nem volt állandó munkatársuk, alkalmi szerződést kötöttek vele a forgatási helyszín őrzésére. A kalandsorozat stábja egyébként az első két évadot még Észak-Karolinában vette fel, csak a szeptemberre várható, harmadik szezon felvételére költözött Georgiába, a kedvezőbb adózási rendszer miatt.