Reisz András szerint nem az egyéniség dönt a közmédiánál

Reisz András beszél időjós meteorológus SZELLEMI TEVÉKENYSÉG Budapest, 2013. március 12.
Reisz András meteorológus az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Budapest, 2013. március 12. Reisz András meteorológus az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Nem számít, hány évet volt állásában valaki, véli a meteorológus.
Vágólapra másolva!

Mint az Origo is megírta, az M1 radikális átalakulásával párhuzamban eltűnt a képernyőről sok tévés, köztük Reisz András meteorológus is. Mint kiderült, van az MTV-vel egy keretszerződése, amely december 31-éig érvényes: ez arról szól, hogy az MTVA alkalmazottja, de nem szerepelhet feltétlenül képernyőn.

Pillanatnyilag a Hírcsatorna az, amely nem tart rám igényt, hogy miért, azt tőlük kell megkérdezni. Valami nem tetszett nekik, nem tudom, mi. Hogy hány évet tölt el az ember egy munkahelyen, nem számít. A tájszólás sem. Igazából teljesen mindegy, ki milyen egyéniség, más tényezők döntenek. Hogy milyenek, nem mondom el, mert csúnyákat mondanék" – mondta az Új Szónak.

Reisz András Forrás: MTI/Zih Zsolt

Németh Lajos szerint a tudós emberek kimennek a divatból, a képernyőre hosszú lábú csinibabák kellenek – erre Reisz így reflektált: „Inkább úgy mondanám, nem feltétlenül az számít, hogy cici legyen, meg szép láb, hanem bólogató fej és olyan száj, ami nem sokat jár. Nem feltétlenül csak hölgyek vannak ott, hanem férfiak is."