Új napi sorozat indul a TV2-n

Maite Perroni
Vágólapra másolva!
Július 6-án Az én bűnöm (Mi Pecado) címmel debütált a legújabb telenovella itthon, melynek női főszereplője A Macska sztárja, Maite Perroni.
Vágólapra másolva!

Július 6-án, hétfőn indult a TV2 legújabb sorozata, Az én bűnöm, amely minden hétköznap 14.55–től látható. A történetben két földbirtokos család, a Cordobák és a Rourák gyakorta szélsőséges érzelmekkel tarkított rivalizálását követhetjük nyomon.

Lucreciát az a Maite Perroni alakítja, aki A Macska és a Marichuy sorozatokkal lett népszerű Magyarországon is,

a férfi főhős, Julián szerepében pedig az Emlékezz, Reina! sármos színészét, Eugenio Sillert láthatják a nézők. Maite Perroni ezúttal sem csak színészként, de énekesnőként is bizonyít a főcímdal előadójaként.

Maite Perroni

A sztori: "A Cordoba ház úrnője, Rosario a neveltetésének köszönhetően jobban szereti fiát, Césárt, mint a lányát, Lucreciát. A gyerekek jó kapcsolatot ápolnak a falu tanítójának fiaival, Juliánnal és Josuéval. Amikor egy nap játék közben egy véletlen baleset folytán az imádott fiú, Césár vízbe fullad, Rosario a lányát és barátját, Juliánt okolja a történtek miatt. Haragja annyira csillapíthatatlan, hogy látni sem bírja a gyerekét és egy bentlakásos iskolába küldi Lucreciát. Évek múlva a lány visszatér és ez feltépi a régi sebeket. Miközben szülei teljesen eladósodtak és megélhetésük az ellenséges családtól függ, Lucrecia beleszeret egykori játszópajtásába, Juliánba. A románcot sokan nem nézik jó szemmel és mindent megtennének, hogy Lucreciát tönkretegyék."