Vágólapra másolva!
Váczi Gergő partnere lesz, jövő héten közösen vezetik a FEM3 Cafét.
Vágólapra másolva!

Sarka Kata Váczi Gergő partnere, és bár nyolc éve kipróbálta már a műsorvezetést, állítása szerint nem ment neki túl jól. Elmesélte, hogy akkor Ördög Nóra mellett állt a színpadon, és nem érezte jónak magát ebben a szerepben.

A napokban kisfia rajzolás közben lenyelt egy kupakot, ő pedig kétségbeesve próbált rajta segíteni. A FEM3-on elmondta, hogy szeretné, ha ilyen témákkal is foglalkoznának a reggeli műsorban.

Új szerepben próbálja ki magát Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A műsorvezetés mellett más újdonság is helyet kapott az életében, a Life.hu szerzőjeként cikkei jelennek meg a portálon.

Sarka Kata: „Akár a legbensőbb gondolataimat is megosztom, ha olyan lelkiállapotban kezdek el írni”http://www.life.hu/bulvar/20150523-interju-sarka-kataval-a-life-sztarszerzosegevel-kapcsolatban-es-jovobeli-tervekrol.htmlSarka Kata keresi a legszebb lányokathttp://www.life.hu/bulvar/20150522-sarka-kata-a-magyarorszag-szepe-ugyvezetoje-keresi-a-legszebb-lanyokat-indul-a-szepsegkiralyno.htmlSarka Kata nem engedné valóságshow-ba gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20150521-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-nem-engedne-valosagshowba-gyermekeit.html