Drogfüggőségéről vall a Hiperkarma frontembere

Bérczesi Róbert, Hiperkarma
bérczesi róbert,hiperkarma
Vágólapra másolva!
Az RTLII Szelfi című műsorának kézi kamerája Bérczesi Robi igazi terápiás eszköze, a Hiperkarma frontembere hosszú ideig küzdött drogproblémákkal. Az énekes a június 8-án induló videónapló-sorozatban őszintén mesél egykori függőségéről és a tiszta élet nehézségeiről.
Vágólapra másolva!

A zenész az utóbbi tizenkilenc évet saját bevallása szerint zeneszerzéssel, szövegírással, lemezkészítéssel, koncertezéssel és drogozással töltötte. 2013-ban került be az elvonóra, az utóbbi pár hónapban pedig már drogoktól mentesen él. A Szelfi másik öt szereplőjéhez hasonlóan ő is vállalta, hogy egy kézi kamerával rögzíti mindennapjait, és monológokban reflektál az eseményekre, vall gondolatairól és az őt foglalkoztató kérdésekről.

Jókor jött a felkérés Forrás: RTL Sajtóklub

"A felkérés a Szelfi című műsorra, azt hiszem, a legjobb időpontban érkezett. Ezért is vállaltam el.

Úgy éreztem, terápiás jelleggel is szolgál a mostani helyzetben"

- mesélte a felkérés kapcsán Bérczesi.

"Én egy nagyon lusta ember vagyok, de ha itt van velem a kamera, nem engedhetem meg magamnak a lustaságot. Elvégzek olyan dolgokat is, amiket egyébként szeretnék elvégezni, de a lustaságom nem engedi" - részletezte.

A valóságé a főszerep

Az RTLII új műsora dokumentarista stílusban készült, ötvözve a reality és a videoblogos formátum tulajdonságait. A produkcióban a legnagyobb hangsúlyt az őszinteség, a gondolati és érzelmi mélység, valamint a valóság kapja. A műsorban megjelenő hat történet egymástól függetlenül építkezik, de egy pont közös mindegyikben: nincs előre kitalált forgatókönyv, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

A videónapló-sorozat hat szereplője, Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat.