Mulder ügynök elsírta magát a forgatókönyv olvastán

X-akták
Vágólapra másolva!
Megkapta az X-akták folytatásának első részét.
Vágólapra másolva!

David Duchovny elsírta magát a forgatókönyv olvastán, és szerencsére nem azért, mert annyira pocsék, hanem az emóciók miatt. „Ma reggel kaptam meg a forgatókönyvet, nagyjából egy órán át olvastam. Az első oldalnál már elkezdtem sírni, annyira furcsa érzés volt látni azokat a neveket a lapon” – mesélte az Entertainment Weeklynek.

Azóta öregedtek egy csöppet Forrás: Fox

A színész szerint már nagyon régóta tervezte, hogy folytatja a kultikus sorozatot, és rettentő sok idő volt, mire sikerült megegyezni erről a Fox tévétársasággal, és összetrombitálni az embereket. „Már két éve beszélünk arról, hogy meg kéne csinálni. Most jön az igazán szórakoztató része” – tette hozzá Duchovny, aki egy különleges időszakot él át bevallása szerint.

Mint korábban írtuk, új epizódokkal megy tovább az X-akták,

újabb paranormális jelenségen tűnődhet a tévéző, és persze Gillian Anderson is a stábban van. A Fox jelenleg egy hatrészes folytatásra adott megrendelést, de Duchovny már most jelezte, hogy ő nyitott a folytatásra, egy újabb rövid évadra. „Nem tudom, hogy életem ezen szakaszában leforgatnék-e egy húszrészes évadot ebből a sorozatból, és nem tudom, hogy Gillian megtenné-e” – magyarázta.