Erős páros esett szét három nappal az Éden Hotel vége előtt

Három nap, és vége
Vágólapra másolva!
Két pár maradt a TV2 Costa Rica-i valóságshow-jában.
Vágólapra másolva!

Marianna, Barbara és Laura maradtak nőként az utolsó hétre az Éden Hotelben: a két fiú maradt az úszómedencés bérleményben, a lányok pedig külső programra mentek. Mindenki kapott egy masszázst, miközben közben a két riválisa szervezkedhetett ellene, majd borítékba kellett helyezniük annak fotóját, akit haza akartak küldeni.

Barbara udvariasan, diplomatikusan nyitott, elmondta, hogy Mariannával egy szövetséget alkotott, számíthatott rá, de Laurát is kedvelte. Ehhez képest előbbi képét csúsztatta a borítékba, mondván, ő a nagyobb ellenfél. Marianna sem kertelt sokat, ő is a kellemetlenebb rivális ellen voksolt, 1-1 re állt a meccse Barbarával. Ezek után Laura szavazata következett. „Érzelemmentesen döntöttem, a saját játékomat kellett néznem" – magyarázta, és mivel a Marianna-Peti párost túl erősnek tartotta, ezt a duót bontotta meg.

Három nap, és vége Forrás: TV2

„Megrázom magam, ez új helyzet, de meg fogom oldani. Laurával meg fogjuk nyerni a játékot" – összegezte a temporálisan pár nélkül maradt Peti, Marianna meg kiesett, már másodjára.

Szavazzon!

Akár egy ember is nyerhet, nem csak páros. Kinek drukkol?