Lezárult a nyomozás Kállay-Saunders András ügyében

Kállay-Saunders András és Szakos Krisztián
Kállay-Saunders András és Szakos Krisztián
Vágólapra másolva!
Verekedési ügye miatt korábban nyolcéves börtönbüntetés is fenyegette az énekest, a friss információk szerint azonban nem lehet életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítani.
Vágólapra másolva!

Két évvel ezelőtt Kállay-Saunders a Hajógyári-szigeten szórakozott barátnőjével, a Megasztár-győztes Tolvai Renivel és barátaikkal, mikor összeszólalkoztak egy ötfős kubai társasággal. Az énekes ellen súlyos testi sértés gyanúja miatt indult nyomozás, majd később életveszélyt okozó testi sértéssel vádolták. A verekedés egyik áldozata arc- és orrcsonttörést szenvedett, testvére pedig napokig feküdt az intenzív osztályon. Az esetről itt írtunk korábban.

Nem lehet őket gyanúsítani

"A szakértő szerint sem közvetlen, sem közvetett életveszély nem állt fent a sértettnél az elszenvedett sérülések következtében. Akárki rúgott belé, akármilyen mechanikával szenvedett sérülést, a szakértő kizárta az életveszélyes állapotot" - mondta a Bors-nak dr. Magyar György, az énekes ügyvédje. Eszerint Kállay-Saunderst és társait nem lehet ezzel gyanúsítani.

Kedvező fordulatot hozott a nyomozás Fotó: Bielik István - Origo

Újabb balhéba keveredett

A múlt héten az énekes újabb bunyóba keveredett, a hírek szerint egy bokszoló csapta le egy szórakozóhely mosdójában, ő azonban tagadja ezt.

"A mosdóban voltam, mostam a kezemet, közben belém kötöttek ok nélkül. Sunyiban megpróbált valaki ütni, nem sikerült úgy, ahogy tervezte, mivel nem volt normális állapotban. Odajött a biztonsági őr, ellökték, hogy ne legyen bajom, és kész. Nem védem ezeket az embereket, de nem volt semmilyen verekedés" - írta közösségi oldalán.