Hová tűnt Bree, Marcia Cross a Született feleségek után?

2015 Film Independent Spirit Awards - Arrivals GettyImageRank2 VERTICAL USA BEACH California Santa Monica Film Industry Red Carpet Event Marcia Cross Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities 2015 IFP Independent Spirit Awards PersonalitySubmit
SANTA MONICA, CA - FEBRUARY 21: Actress Marcia Cross attends the 2015 Film Independent Spirit Awards at Santa Monica Beach on February 21, 2015 in Santa Monica, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Született feleségek-ben Bree Van De Kampként megismert Marcia Crosst a sorozat vége, vagyis 2012 óta igen keveset láthattuk a képernyőn.
Vágólapra másolva!

Marcia Cross nem az a nyüzsgő alkat, legalábbis ha azt vesszük alapul, hogy az utóbbi időben milyen kevés szerepet vállalt.

A Született feleségek vége után két évig pihent, 2014-ben tűnt csak fel a Fatrick című reménybeli sorozatban

– a pilot azonban nem győzte meg a FOX producereit, a szériából nem lett semmi.

Marcia Cross 2015 februárjában az Independent Spirit Awards átadóján Forrás: AFP/Jason Merritt

A főszereplő egyébként Zach Cragger lett volna, aki harminc-akárhány éves férfiként nem éppen ott tart az életben, ahol szeretne – aminek szerinte az egyetlen oka, hogy gyerekként és kamaszként kövér volt. Cross a fiú anyját játszotta.

A pilotot nagyon rejtegetik, csupán a gyerek Patricket alakító Trevor Larcom bemutatkozó videójában találtunk róla pár jelenetet, nagyjából 0.38-nál egy pillanatra el lehet kapni Cross profilját is:

A színésznő ezután a Különleges ügyosztály egyik epizódjában vendégszerepelt, a karakterét itt azzal gyanúsították, hogy meg akarja ölni nála jóval idősebb és gazdagabb férjét. Íme, az előzetes:

Már az utómunkálatok zajlanak az All the Way to the Ocean című rövidfilmnél, amelynek Cross a narrátora: azt próbálja elmagyarázni a gyerekeknek, hogy a szemetelés milyen káros hatással van a környezetre.

Magánéletéről nem nagyon van új infó, férjével, Tom Mahoneyval nevelgeti 2007-ben született ikerlányait.