Maradékokból esznek a koleszos hangulatú tévéműsorban

Brothers Green
Vágólapra másolva!
Az MTV új főzőműsora a főiskolásoknak és kollégistáknak mutatja meg, hogy mihez kezdjenek a tűzhellyel és a fakanállal. A Brothers Green - Konyhapecérek május 4-én startolt az MTV-n.
Vágólapra másolva!

A kukták mindössze fél óra alatt dobják össze a kollégiumi vacsorát, és garantálják, hogy mindenki rászokik majd az eleinte gasztrorémálomnak tűnő ételcsodáikra. A bevállalós testvérpár kevés hozzávalóból üti össze az ételeket, különleges mogyoróvajjal turbózzák fel a pirítóst, lazán rácsapják a sült kolbászt a fánkra, lasagnét és fasírtot varázsolnak a kihűlt pizzaszeletekből, és újra ehetővé teszik az előző napról maradt kajákat. Az olaj sercegése közben pedig a srácok punk zenekarukról mesélnek, és exkluzív zenés jelenetekkel szórakoztatják a nézőket.

Mike és Josh Greenfield az egyetem elvégzése után Brooklynba költözött, ahol különleges vacsoraestekkel lepték meg barátaikat. A főzés iránti szenvedélyük azonban hamar túlnőtt albérletük konyháján, és operatőr lakótársuk segítségével elkészítették első főzős videójukat, hogy őrült gasztronómiai ötleteiket mindenkivel megoszthassák.

A Konyhapecérek őrült ötleteket adnak a fiataloknak Forrás: MTV

A felvétel óriási sikert aratott, így sorra kezdték felpakolni legújabb videóikat a netre. A gasztronómiai kalandozásokra hamar rákaptak az egyetemisták és a főiskolások, a punk zenekarban játszó, főzésfüggő testvérpárra rövidesen felfigyelt az MTV is. A csatornán induló Brothers Green - Konyhapecérek című műsorukban nemcsak gyors reggeli- és vacsoraötletekkel készülnek, hanem arra is gondolnak, mivel lepjük meg a hirtelen betoppanó vacsoravendégeket.