Ki miatt nem áll össze soha többet a Jóbarátok csapata?

News, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow
Vágólapra másolva!
Monica egykori alakítója, Courteney Cox egy friss interjúban utalt arra, hogy David Schwimmer nem szeretne találkozni a Jóbarátok többi színészével. 
Vágólapra másolva!

Courteney Coxszal a Yahoo! készített egy videointerjút, amelyben arra is kitértek, hogy miért nem áll össze újra a Jóbarátok csapata. Monica egykori megformálója elmondta, hogy egyetlen ember van csak a színészek között, aki nem akar találkozni a többiekkel.

David Schwimmer nem csatlakozna? Forrás: Northfoto

Amikor a riporter rákérdezett, hogy kiről van szó, Cox annyit mondott: "Nem fogok nevet mondani, de talán nem Schwimmer az" – majd jelentőségteljesen a kamerába nézett, valószínűleg azt jelezve ezzel, hogy valójában pont David Schwimmerről, Ross alakítójáról van szó:

A színész valóban kerüli a többiekkel való találkozást, legalábbis, ha tévéshow-król van szó – ellentétben például a női szereplőkkel, akik legutóbb Jimmy Kimmel műsorában jöttek össze. Attól azonban Schwimmer sem zárkózik el, hogy feltűnjön egykori kollégái sorozataiban, hiszen játszott Lisa Kudrow Web-terápiá-jában és Matt LeBlanc Sikersorozat-ában is.

Szavazzon!

Legyen folytatása a Jóbarátoknak?