Tovább szívatják a sztárokat

Szexi, szülinapos sztárok februárra, Intim, Ashton Kutcher
Vágólapra másolva!
Újra lehet Punk'd, de nem az MTV-n, és Kutcher nélkül. Akkor mitől lesz ugyanaz a műsor?
Vágólapra másolva!

A BET csatorna bejelentette, hogy feltámasztja a Punk'd-ot, amelyet annak idején Ashton Kutcher vitt sikerre, kilenc évadot megért az MTV-n. A műsor a Kész átverés-hez volt hasonló, annyi volt a célja, hogy minél több celebet minél jobban átverjen, mókás pillanatokat okozva ezzel a nézőknek.

Ashton Kutcher valószínűleg már nem lesz benne Forrás: AFP

A produkció eredetileg 2003 és 2007 között futott, majd öt év kihagyás után, 2012-ben csapták hozzá az eddigi utolsó, kilencedik szezont. A gyártó Katalyst Media már 2013-ban közölte, hogy visszahozná a műsort, de a BET mostani bejelentéséig nem volt előrelépés az ügyben. Az új etapot valószínűleg már nem Kutcher vezetné – hiszen már az utolsó évadot is vendég műsorvezetők vitték –, de a csatorna egyelőre nem mondott nevet. Addig is itt nosztalgiázzunk az eredeti főcímmel:

A hagyományosan realitykre szakosodott BET-re a Punk'd mellett érkezik többek között egy énekes tehetségkutató is a Destiny's Child egyik tagjával, Kelly Rowlanddal, valamint egy Zoe Moon című szitkom, amelyben a szintén énekesnőként ismert Brandy Norwood játszik egy egyedülálló anyukát.