Éden Gergő: A hisztimmel kidobtam a játékomat a kukába

Éden Hotel, Éden Gergő
Vágólapra másolva!
Három hetet töltött a hotelben Costa Ricán, kiesésének oka szerinte a hisztije volt, amit néhány napja rendezett. Úgy gondolja, Lokinak volt a legnehezebb dolga, Ádámról és párjáról az első pillanattól kezdve rossz véleménnyel volt.
Vágólapra másolva!

Hiába szövetkezett a játékostársakkal, a szövetség nem bizonyult erősnek és neki kellett elhagynia a hotelt. "Nem mondanám, hogy sikerszövetség volt, tíz emberből három tartotta magát ahhoz, amit megbeszéltünk. Volt egy kiborulásom két nappal korábban, a hisztimmel kidobtam a játékomat a kukába."

Nóri maradt játékban Forrás: TV2

"Ádámékat nem lehet kezelni, annyira őrült páros, nem tudom, hogy otthon is így élnek-e. Másodpercenként változtatják a hangulatukat, nem tudom, hogy lehet őket elviselni hosszútávon. Bejöttek a házba, és egy nap alatt mindent felbolygattak" - mesélte.

A vázaceremónián szerinte Lokinak volt a legnehezebb dolga, mikor Nóri és közte kellett választania. "Mivel Nóri benn tartotta őt párjaként, megígérte, hogy nem fogja őt hátba szúrni. Mi közben jó barátok lettünk, ezért engem sem akart hazaküldeni. Kit szúrjon hátba, aki megmentette, vagy aki a barátja lett?" - fejtegette a Mokkában.

Szerinte barátjának, Lokinak volt a legnehezebb dolga Forrás: TV2