Az új Füredi már forgat a Jóban Rosszbannal

Jóban Rosszban
Vágólapra másolva!
Barbinek Péter vette át a Jóban Rosszban Füredi polgármesterének szerepét. A színész a héten kezdte a forgatásokat a TV2 sorozatában, ahol két hétig dolgozik majd, aztán kiírják a karaktert a történetből.
Vágólapra másolva!

Gesztesi Károly utoljára április 16-án lesz képernyőn Füredi polgármester szerepében, két hétig a Jászai Mari-díjas Barbinek Péter alakítja a karaktert. "Egy ilyen napi sorozat forgatása teljesen más koncentrációt, figyelmet igényel a színésztől, mint egy színpadi mű, úgyhogy unatkozni biztosan nem fogok, sűrű napok várnak rám" - mondta el a színész.

A héten kezdte a forgatást Forrás: TV2

A Blikk értesülései szerint azért váltak meg a népszerű színésztől, mert volt, hogy alkoholos állapotban jelent meg a munkahelyén, de az is előfordult, hogy be sem ment, a stáb hiába várta. A lap informátora elárulta, hogy Gesztesivel spicces állapotában még lehetett dolgozni, néhány jelenetet így vettek föl. A távozás után Bánfalvy Ágnes közleményben állt ki kollégája mellett.

A színész volt feleségeként Liptai Claudia is megvédte Gesztesit, azt mondta, próbál leszokni: "Néhány hete maga fordult orvoshoz, és aki valaha próbált már leszokni cigarettáról, kávéról vagy alkoholról, az pontosan tudja, milyen akarat és elszántság kell ehhez. Hat hete egy kortyot sem ivott, jól volt és tervekkel teli" - árulta el.