A TV2 séfjének meggyűlt a baja a makacs tulajjal

A konyha ördöge
Vágólapra másolva!
A TV2 séfje, Bereznay Tamás maga sem gondolta, hogy A konyha ördögé-ben nem a szakmai tudására, hanem az empátiájára és a türelmére lesz a leginkább szüksége. A gasztroreality e heti adásában egy igazán makacs, mindent jobban tudó tulajdonossal kell megküzdenie, aki az első perctől akadályt jelent az átalakító csapatnak.
Vágólapra másolva!

Öt éve családi vállalkozásként működik a törökbálinti La Mama étterem, ahol egyre nagyobb problémát okoz, hogy a családfő semmibe nem enged beleszólást a vele együtt dolgozó családtagoknak. Még Bereznay Tamásnak is meggyűlik a baja a tulajdonossal. "Ha azt mondom, hogy Csaba nagyon makacs volt, akkor az nem elég kifejező. Hatalmas falakat kellett áttörnöm mire egyáltalán meghallgatta a tanácsaimat, eddig nem volt ennyire nehéz dolgom. Ő kérte a segítségemet, mégis hihetetlenül nehéz feladatnak bizonyult, hogy megértessem vele azt, hogy változtatni kell és minden, amit mondok, az ő érdekükben történik."

Minden a vendéglátósok érdekében történik Forrás: TV2 Sajtószoba

"Mindent meg tudott magyarázni, folyamatosan vitatkozott, és nem engedett semmit. Igaz, hogy én főzni és konyhákat rendbe tenni jöttem ebbe a műsorba, de lassan pszichológus válik belőlem" - mondta.

A konyha ördöge ezúttal is ehetetlen ételekkel és nagy mocsokkal találkozott a konyhában, az új epizód 22.35-kor kezdődik, e héttől pedig az ismétlések is láthatók vasárnaponként a FEM3 műsorán.