Újabb rekordot döntöttek a zombik

The Walking Dead, női zombi
Vágólapra másolva!
Remek számokat hozott a The Walking Dead ötödik évadjának fináléja: az Egyesült Államokban 15,8 millióan figyelték, ami rekord a sorozat történetében.
Vágólapra másolva!

A The Walking Dead ötödik évadjának befejező részére 15,8 millió amerikai volt kíváncsi, ami rekordnak számít, hiszen ennyien nem követték még figyelemmel a sorozat egyik szezonzáró epizódját sem – legjobban a negyedik évad fináléja közelítette meg, amely 15,68 millió nézőt vonzott, de például a harmadik etap 12,42 millióval zárt, miközben az első két szezonzárót még csak 6–9 millióan figyelték.

Más kérdés, hogy az epizódok között – ha nem csak a finálékat nézzük – voltak már népszerűbbek, mégpedig a negyedik és az ötödik évad nyitó részei: előbbire 16,11 millió, utóbbira 17,29 millió amerikai volt kíváncsi a tévében.

Ennyien nem várták még a zombik végét Forrás: AMC

A zombis széria népszerűségét mutatja, hogy a hatodik évad mellett készül a Fear The Walking Dead című spin-off is, amelynek első teasere éppen a napokban jött ki. A testvérsorozat Los Angelesben fog játszódni, és a zombijárvány kitörését, a kezdeti pánikot mutatja be.