Kapaszkodik az Éden Hotel, de nem eléggé

Éden Hotel, Snezi
Vágólapra másolva!
A Dr. Csont még mindig kedveltebb a fiatal nézőknél, mint a TV2 valóságshow-ja. Az ötven alatti felnőtteknél igazából csak a harmadik-negyedik hely a kérdéses. Napi nézettség.
Vágólapra másolva!

Felfelé halad Maisie Williams, aki kapós lett, mert amellett, hogy a Trónok harca egyik legnépszerűbb karakterét hozza, szerepet kapott a Ki vagy, doki?-ban is. Bencsik Emerencia, az Éjjel-nappal Budapest Dorinája is felfelé megy, hiszen a napi sorozat simán veri a Jóban Rosszbant az ötven alatti felnőtt nézőknél, a Zsaruknak pedig háromszorosát hozza. Terence Hill pedig remek színész, mi is szeretjük, de a Don Matteo a Duna TV-n már nem nagyon megy, legalábbis 18-49-ben biztosan nem.

A csatornákat ma a 18-49-es korosztályban, főműsoridőben vizsgáljuk, ez a reklámozók kedvenc célcsoportja és időszaka. Látható, hogy az RTL Klub csúnyán elhúzott, a TV2 viszont bőven a dupláját hozza, mint a Cool vagy a Film+. Az AXN és a Duna World is befért a top 10-be.

Forrás: Nielsen

Ami a műsorokat illeti, őrületes izgalmak, nagy fordulatok nem voltak a március 30-i estében. Este fél hét előtt az RTL Klub megelőzte a délután erősebb TV2-t, majd át sem adta a vezetést már aznap. Az új Duna TV ebben a korosztályban csak a Kékfénnyel tudott temporálisan 5 százalék fölé menni, amúgy a fiatalok máshol időztek, nem a közszolgálati adókon.

Nézze meg nagyban! Forrás: Nielsen

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.

Dubaj-ügy miatt hallgatják ki az Éjjel-nappal Budapest sztárjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150325-az-ejjel-nappal-budapest-zsofijat-prostitualt-per-miatt-hallgatjak-ki.htmlKellemetlen betegségben szenved Dorinahttp://www.life.hu/drlife/20140305-dorina-az-rtl-klubon-futo-ejjel-nappal-budapest-szereploje-sulyos-panikbetegseggel-kuzd-es-toth-gabi.htmlHódíts úgy, mint a Trónok harca hősnői!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140901-hogyan-legyek-jo-no-a-tronok-harca-ihlette-a-sodrott-fonott-sulifrizurat.html