Inkább a hárem női, mint az Éden csajai

Szulejmán
Vágólapra másolva!
Továbbra is tartja pozícióit a Szulejmán, nincs fogás a Barátok köztön. Előbbi az Éden Hotel nézettségi számain ront, utóbbi vígan veri a Zsarukat. Napi nézettség.
Vágólapra másolva!
Forrás: Origo

Március 25-ét teljes lakosságban vizsgáljuk. Mint az oszlopgrafikonon látható, az RTL Klub nyerte a napot a TV2 előtt, 1,4 százalékponttal. A Cool megverte a Duna TV-t, amely viszont a Film+ és az ATV fölé tudott kerekedni. A top 10-be befért még az M2 és az M1 hírtévé is.

Forrás: Nielsen

Mint a délelőtti grafikonon látható, reggel 9-ig a TV2 vezet, utána erősödik a Duna TV, és a Család barát sávjában igen kedvelt. Az Asztro-világ és klónja, az Asztro-show továbbra is minimális nézettséggel megy, de nyilván így is megéri az auralátó fényjáróknak.

Nézze meg nagyban! Forrás: Nielsen

Az alábbi grafikonon a délről hatig tartó időszakot látjuk, a TV2 nyilvánvalóan ki is egyezne azzal, ha ekkor lenne a főműsoridő. Teljes lakosságban a végig vezet ekkor a TV2, Charlie majom és Dr. Tóth okoz némi riadalmat, de a latin-amerikai telenovellák sávja ez, megy a dráma.

Nézze meg nagyban! Forrás: Nielsen

Este viszont már az RTL Klub a favorit, hat óra és éjfél közt csak percekre adja át a vezetést. Mivel ezekben az órákban lehet elérni a legtöbb nézőt, ezek a legfontosabbak a kereskedelmi tévéknek. A Zsaruk nem ellenfele a Barátok köztnek, az Éden Hotel pedig akkor kap erőre, amikor véget ér a Szulejmán az RTL-en. A komoly témákat feldolgozó Házon kívül simán verte a Konyha ördögét, de még Baló műsorának ismétlése is nyert.

Nézze meg nagyban! Forrás: Nielsen

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.