105 nap után véget ért a hetedik Való Világ

VV7, finálé
Vágólapra másolva!
Hárman maradtak a végére. A show szinte el sem kezdődött, de Dóri máris kiesett, ezért kár volt átöltözni. A VV7 főnyereménye, a 12 millió, a kocsi és a lakás Robiné lett, 51-49 arányban nyert. Bő egy hónappal ezelőtt megmondtuk, hogy ő ünnepel majd a végén.
Vágólapra másolva!

20.03. Tóth Gabi és az X-Faktorban látott Tha Shudras fellépése nyitja az estét. A tegnap kiesett Laci flegmán, egykedvűen tapsol, de már a lelátón ül. Nem így gondolta korábban.

20.05. Lilu aranysárga miniben, kontyban bukkant fel, Istenes Bence is elegáns, mint a három, idegösszeomlás szélén lévő, lerágott körmű villalakó, aki benn dekkol a bekamerázott objektumban.

20.12. Dóri kétszer nézett ki jól a 105 nap alatt: a beköltözéskor, meg ma. Azt mondja, hogy nem hiszi el, hogy idáig eljutott. Igazából mi sem.

20.18. Érzelgős bejátszások mennek, addig olvassa el a szombati eseményeket, hogyan ütötte el Dennis a főnyereménytől az addig három párbajt nyert Lacit! A cikket itt találja.

20.20. Mint megtudtuk, Dórinak egész nap hasmenése volt, ezen infó nélkül egészen jól ellettünk volna. A fiúk nem bírtak aludni éjjel, inkább idegesen cigiztek, ami nem szép dolog.

VV7, finálé Forrás: RTL II

20.24. Szinte el sem kezdődött a show, Dóri máris kiesett, 14 százalékot kapirgált össze. Párbajra soha nem hívták, talán jót tett volna neki. Derűsen tűrte a kiesést, talán sejtette is, hogy ez lesz. Most a szavazatokat törlik, Dennis és Robin nulláról indulnak.

20.28. Reklám. Hitelkínálatok és tamponok vizsgálata helyett olvassa el addig, olvasóink szerint melyik volt a legjobb Való Világ. 17 ezer voks jött, a cikket itt leli.

20.43. Állást mutattak: 48-52. Dennis többet tett a műsorért, jobban megérdemelné a fődíjat, de Robin visszafogottabb, csendesebb, talán ez jobban tetszik a nézőknek.

20.50. Eddig legfeljebb tíz percig mutatták a stúdiót, most Laci és Edina kapcsolatát kell nézni, 1-2 hónapos felvételek ezek. A narrátor Edina, ízes tájszólásával olyan az egész, mint egy szürreális népmese.

20.51. Megint van állás, nem meglepő: 50-50.

20.54. A lelátón ülő Anett (egy korábbi villalakó) határtalan izgalmában SMS-t küld, épp akkor, amikor az előtte ülő Dani azon elmélkedik, milyen játékos volt Zsu. Utóbbi amúgy az egyetlen olyan szereplő, aki nem jött el a fináléra. Talán nem jött be neki a show-biznisz, nem tudta, mivel jár egy realityszereplés.

Dóri már kinn kószál a stúdió mögötti folyosón, nyilván nem túl boldog Forrás: RTL II

21.01. Megfordult az állás. Fantomképek vannak, így nem tudni, ki vezet.

21.13. Régi felvételek mennek, nézzünk mi is valami korábbit! Mint kiderült, Santa María szobra van Krisztus helyén Rióban, Bush és Obama kavart Monica Lewinskyvel, a gorillák pedig az Amazonas partján tengetik nyomorúságos életüket. A Való Világ kegyetlen stábja pár hete kvízzel szórakoztatta a lakókat, a siralmas eredményt és fura megállapításokat itt találja.

21.16. Kis zavar a stúdióban. Lilu rutinosan vált a szuperképességekre.

21.20. "Kitartó vagyok, őszinte" – magyarázza Dennis. Szerinte Robin nem állt ki az elképzelései mellett, nem vállalta fel a konfliktusokat. Puha ez a finálé, párbajnak is gyenge, alig szólnak be a másiknak, udvariasak és diplomatikusak, mint két angol lord.

21.22. Fanni egy diszkóban próbált híveket toborozni Dennisnek, riasztó fazonok rángatóztak a félhomályban. Biztos van mobiljuk, de nehéz elképzelni, hogy két drink között letöltik az applikációt.

21.23. "Kérem, szavazzanak vissza!" – kiabál Robin, talán azt hiszi, megy még tovább ez a reality. A stáb elvonul, a takarítónő is elballag, ő viszont a villában akar éldegélni?

21.30. Reklám megy, így van időnk nézelődni. A Való Világ Facebook-oldala kedveli Szellő Istvánt, és ami meglepőbb, Ördög Nórát is, aki pedig hűtlen lett az RTL-hez, és a TV2-höz igazolt tavaly nyáron.

21.34. Fura tollak vannak Edina hajában. Nem lett szebb. Dóri közben szónokolt valamit a nézőtérről, majd udvariasan megtapsolta – saját magát.

21:37. Egy fáradt nap után meg kell nézni VV Maci klipjét – mondja Istenes Bence, Lilu meg akkorát kacag, mintha a világ legjobb poénja lett volna, amit ezer évig őriztek széfben.

21.40. A két döntős a villában toporog, érthetően izgatottak.

21:42. Robin nyert, talán az utolsó héten jött fel, amikor összejött neki az Anett-ügy. A valóságshow szempontjából Dennis jobban megérdemelte volna a győzelmet, őt többet lehetett mutatni az összefoglalókban, de 51-49 arányban alulmaradt. Egy extrovertált, impulzív, dilis fazon (Aurelio) után tehát egy csendesebb, szolidabb srác nyerte meg a VV-t. Dennis vezetett a show elején, riválisa másfél óra alatt fordított.

21.55. Óriási a kupleráj a villában. Zárásképp bement Aurelio, és fehér festékszóróval a falra pingálta, hogy 8VV. Biztos VV8-at akart, csak így sikerült... Azaz lesz még Való Világ, de tippünk szerint legkorábban az év vége felé.

A szavazással azonban adódtak gondok, erről itt olvashat.