Nagyon durván nyit az új thrillersorozat

Titkok és hazugságok
Vágólapra másolva!
Az AXN az amerikai premierrel egy napon, március 1-jén mutatja be a Titkok és hazugságok című új, tízrészes sorozatát - mi megnéztük két nappal előtte. Az ausztrál Secrets and Lies feldolgozása Ryan Phillippe és Juliette Lewis főszereplésével kerül képernyőre, az amerikai verzió alapsztorijában és címében nem különbözik az eredetitől.
Vágólapra másolva!

Holttestet talál az erdőben

A történet szerint Ben Crawford szokásos esti kocogása közben a sötét erdőben az ötéves szomszéd kisfiú holttestébe botlik. A halott gyermeket és édesanyját az egész család jól ismeri, a férfi felesége, Chirsty és lányai, Niki és Abby gyakran vigyáztak rá. Az első epizódban kezdetét veszi a nyomozás, amit a Juliette Lewis által alakított Andrea Cornell vezet.

Nyom híján a kocogó férfira kezdenek gyanakodni, aki ráadásul semmire nem emlékszik az előző éjszakából, feleségével óriásit veszekedtek, majd búfelejtésként lerészegedett az éjszakában. A vád kezdi tönkretenni a szobafestőként dolgozóférfi életét: otthonát ellepik a rendőrök, munkáit a környékbeliek sorra lemondják, gyerekgyilkosnak nevezik, eltávolodnak tőle a város lakói.

A vád kezdi tönkretenni a főszereplő életét Forrás: AXN

Mindenki gyanús

Az első két epizódból kiderül, hogy ki a halott kisfiú biológiai édesapja, hogy az édesanyját rendszeresen bántalmazta a férje, a szomszéd nő és a főszereplő Ben hat éve lefeküdtek egymással, a feleség pedig szörnyen féltékeny. Ha a sztori egy az egyben megegyezik az ausztrál thriller forgatókönyvével, akkor az AXN szerint nagyot fog szólni a csattanó azoknak, akik azt nem látták – ha pedig egyet csavartak a sztorin, szintén nagy lesz a döbbenet.

Az amerikai sorozat tele van kiszámítható helyzettel, az első két epizód nem okoz nagy izgalmakat, viszont vélhetően minden mozzanat és tekintet fontossá válik a jövőben. A közhelyes megoldások ellenére kíváncsivá tesz, hisz a férfit vélhetően hamisan vádolják a gyilkossággal, idővel pedig mindenki gyanússá válik.