Mit ad nekünk a Petőfi TV első hete?

Sherilyn Fenn, Twin Peaks
Vágólapra másolva!
Megvan az első heti program, koncertek és sorozatok jönnek sorra.
Vágólapra másolva!

Az M2 helyén, este és éjjel, Petőfi TV néven megy a program. Március 16-án az Életművész című műsorban Lovasi András tűnik fel, este koncert lesz, hajnalban a Gyilkosság című sorozat rajtol. Másnap megint az A38 hajóról jön a zene, elindul a Twin Peaks újabb ismétlése.

Sherilyn Fenn, Twin Peaks Forrás: ABC

Március 18-án megint csak koncerteket láthat a Petőfi TV-re kapcsoló érdeklődő, illetve belekezdhet az Egyszer volt, hol nem volt című szériába. Másnap a Borgiák című sorozat indul el, egy nappal később a Camelot, de megnézhetünk egy Munkaügyek-ismétlést és a Fapad első részét, amely szintén lement már máshol, akárcsak az említett amerikai sorozatok.

Március 21-én az Akvárium című angol dráma lesz a képernyőn, és a PASO egy koncertjét is végigugrálhatjuk a tévé előtt, ha nincs bulimeghívásunk, és az alsó szomszéd is bevette már az altatót. Másnap Palya Bea, megint csak az A38-ról, Magyarország, szeretlek-ismétlés várható. Lesz egy Izland mozgásban című magyar ismeretterjesztő film is, csak győzzünk ébren maradni, ez hajnali négy után kerül adásba.

Készült egy egészen különös promó is a Petőfi TV-hez, nézze meg itt: