Hová tűnt Farkasházi Réka?

Farkasházi Réka
Vágólapra másolva!
Kertész Mónikaként ismerte meg az ország 1998-ban, és bár hosszú évek óta nem játszik a Barátok közt-ben, számos alkalommal feltűnt azóta a képernyőn. Farkasházi Réka két gyermek édesanyja, saját zenekarával már a harmadik lemezüket adták ki, színházban játszik, és a Gór Nagy Mária Tinitanodában is tanít. Az Origónak elmondta, hogy bár hiányzik neki az RTL Klub napi műsora, jelenleg túl elfoglalt ahhoz, hogy sorozatszerepet vállaljon.
Vágólapra másolva!

Sok mindent kipróbált

Először kisfia születésekor hagyta ott a sorozatot, de azóta táncolt a Szombat esti láz-ban és az RTL Klub reggeli műsorát is vezette. "Nem tűntem el a képernyőről teljesen a Barátok közt után, többek közt egy kisebb tévécsatorna hangja voltam, az ATV-n a Jam Light című műsort vezettem, és folyamatosan játszottam színházban is. Sok mindent kipróbáltam, de ami mindig fix volt az életemben, az a színészet."

Zenekarával járja az országot Forrás: Farkasházi Réka / Facebook

Tavaly hatvan koncertjük volt

"A Farkasházi Réka és a Tintanyúl nevű zenekarommal járjuk az országot, megjelent a harmadik lemezünk, a másodikat pedig Fonogram-díjra jelölték. A Budapest Jazz Clubban volt a bemutató, a sok érdeklődő alig fért be. Március végétől járni fogjuk az országot, sok vidéki településen és a fővárosban is fellépünk majd, tavaly hatvan koncertet adtunk országszerte" – mesélte.

Veszprémben elvégezte a színház- és drámapedagógia szakot, jelenleg a Gór Nagy Mária Tinitanodában oktat. "Bővíteni kellett az iskolát, új csoportokat hoztunk létre, mert olyan sok beiratkozó volt. Hívtak vissza többször a Barátok közt-be, és ha időm engedte, akkor vállaltam is, most azonban olyan sok a teendőm, hogy nem tudtam igent mondani."

Jelenleg nagyon elfoglalt Forrás: Farkasházi Réka

Elsősorban színésznő és édesanya

"Örömmel hallottam, hogy Kertész Mónika karakterét Huszárik Kata játssza egy hónapig, nagyon jól ismerjük egymást, dolgoztunk már együtt. Egy versmondó versenyen évről évre Kata a zsűriben ül, én pedig háziasszonya vagyok a rendezvénynek. Anyaként esténként a két gyermekemmel vagyok elfoglalva, így nem jut idő a tévénézésre, sajnos nem tudom követni a sorozat történéseit."

A sorozat korábban megjelent cikkei:

Hová tűnt a kölyökidős Acél Réka?

Hová tűnt Király L. Norbi?

Hová tűnt Palotás Petra?

Hová tűnt Balázsy Panna?

Hová tűnt Vujity Tvrtko?

Hová tűnt a Barátok közt Magdi anyusa?