Rising Star: szétesett Peter Srámek

Peter Srámek
Vágólapra másolva!
A Rising Star szlovák versenyzője, Peter Srámek a legutóbbi adásban a legmagasabb százalékkal jutott tovább a versenyben, de közben magánéleti gondokkal is küzd. TV2-s forrásunk szerint összeomlott, képtelen volt a próbára koncentrálni, ráadásul tovább nehezíti helyzetét, hogy vizsgaidőszaka van, amire készülnie kell a műsor mellett.
Vágólapra másolva!

Srámek, aki kitűnően ráérzett arra, hogy régi magyar slágerekkel, retróval sokáig juthat, mert ezekre mindig vevő a hazai tévéző, nehéz héten van túl. A Szlovákia és Magyarország közötti ingázás sem tesz jót neki, a magyar nyelv is jócskán okoz kihívásokat.

„Már reggel furcsa volt, látszott, hogy valami baj történt. Pont a kamerapróba előtt veszett össze a barátnőjével, így tőle szokatlan módon teljesen szétesett volt, semmire nem tudott koncentrálni. Sem a dalszövegre, sem a zenére, sem a mozgásra. Ez pedig csak tovább rontotta a helyzetet" – árulta el egy stábtag.

Peter Srámek felült a nosztalgiavonatra Forrás: TV2

Darina, Péter édesanyja szerint nagyon megviseli fiát ez a szituáció, de tudja, hogy most a műsorra kell koncentrálnia. „Ezen a héten azonban megint nem megy zökkenőmentesen a felkészülés, hiszen Szlovákiában színészetből kell vizsgáznia, nem tudtunk további halasztást kérni. Nagyon megterhelő ez az időszak a fiamnak, próbálom mindenben segíteni, de látom rajta, hogy elfáradt és a határait feszegeti" – mondta.

„Akkor van igazán nagy baj, ha a cél, a verseny megnyerése lebénítja a fiatalokat. Azt tanácsoltam Péternek is, hogy az adás előtti nap és aznap is a művészettel, a dallal foglalkozzanak és ne azzal, hogy hol vannak, vagy épp milyen megpróbáltatások érik a magánéletben. Terápiaként élje meg az éneklést, járjon utána, miről énekel, fordítsa le a saját életére, legyenek kíváncsi, mert ez az utazás nagyon jó önismereti tréning is" – magyarázta Joshi Bharat.

Szavazzon, ingyen van:

Szavazzon!

Ki a legjobb énekes?