Ki a felelős Rákay Philip és Csiszár Jenő zakójáért?

Martinecz Andrea 18 éve stylist
Vágólapra másolva!
Martinecz Andrea 18 éve stylist, és többek között a köztévé Magyarország, szeretlek! és a Ridikül című műsorának stylistja - ő ügyel A Dal zsűrijére is.
Vágólapra másolva!

Idén a Dalban az ő feladata a zsűri és a két műsorvezető ruháinak összeállítása. Mint mondta "elegáns és letisztult öltözékekkel" készül a show-ra, de az egyes összeállításokba igyekszik belecsempészni egy kis pluszt, valami különleges részletet is, ami megragadja a néző figyelmét. "Habár még javában tart a tél, Csilla és Rúzsa Magdi ruhái által szeretnék egy kis kedélyjavító, tavaszi hangulatot is a műsorba varázsolni" - jelezte.

Martinecz Andrea 18 éve stylist Forrás: MTVA

"Mivel Tatár Csilla kiemelt figyelmet kap élete első élő show-műsorának háziasszonyaként, ruhái a finom és elegáns megjelenésére erősítenek rá, különleges kiegészítőkkel. Ez a szakma pszichológia is, a ruha kiválasztásánál az elsődleges szempont, hogy viselője komfortosan érezze magát benne, passzoljon a személyiségéhez és a pillanatnyi lelkiállapotához" - vélte a stylist.

Figyelembe kell venni a produkcióban részt vevő szakmák véleményét is a műsorvezető ruháját illetően; a világosító, a főoperatőr és a rendező saját szempontjaik szerint értékelnek, de még az is számít, hogy a mikroportot is fel lehessen rá csíptetni. A végleges ruha a fő kamerapróbán, a műsor előtti nap dől el.