Hová tűnt az RTL-es Szakál Miki?

Szakál Miklós
Vágólapra másolva!
Hét évet töltött az RTL Klubnál, de már hosszú ideje nem szerepel a tévében, sőt, már a betelefonálos nyereményjátékok sincsenek képernyőn. Távmunkában rádiózik, narrátorként tevékenykedik, valamint Debrecen és Budapest közt ingázik családjával. Egy időre beugrott helyettesíteni egy ezoterikus műsorba, de az nem az ő világa, így továbbállt: már a kétszázadik lakodalmán van túl vőfélyként.
Vágólapra másolva!

A tévézés mellett voltak egyéb munkái

Közel öt éve került le a műsora a képernyőről, azóta sokat változott az élete. "Nagyon szerettem az RTL-nél dolgozni, majdnem hét évig volt ott munkám. Természetesen látván és tapasztalván a dolgokat, párhuzamosan csináltam ezt-azt a műsorvezetés mellett, többek közt rádióztam, amit azóta is csinálok. Összeraktam egy kis technikát, így távmunkában gyártok műsorokat, illetve teleshopos reklámokat narrálok."

Felesége munkája miatt gyakran van úton a család Forrás: Facebook / Szakál Miklós

"A tévé után olyan munkát kellett kitalálnom, amivel időben és helyben is mobilis vagyok. A feleségem a Debreceni Csokonai Színház színművésze, így sokat ingázunk Budapest és Debrecen között négyéves kisfiúnkkal. Szerencsésnek mondhatom magam, mert az időt, amit munkával kell töltenem, azt magamnak osztom be" - tette hozzá.

A társaságot hiányolja

"Nem a tévézés hiányzik, hanem a társaság. A közös programok, ebédek és az adások utáni levezetések, amik általában egy jó kávé melletti dumálások voltak. De persze hiányzik az adásdrukk is, a vele járó izgalom" - mesélte.

Máig felismerik és megszólítják az emberek. "Megkapom, hogy na, játszunk egy fekete-fehér-igen-nemet? Ha kedvemet lelném benne, akkor visszamennék műsort vezetni, de nem akármilyet. Egy ideig ezotériával foglalkozó műsorba ugrottam be, mert megkértek, de nem vagyok ezo beállítottságú ember."

Még ma is megszólítják az utcán Forrás: Facebook / Szakál Miklós

Vőfélyként dolgozik

Jelenleg ceremóniamesterként jár lakodalmakba, úgy érzi, egyre inkább beletanul ebbe a szakmába. "Édesapám nagydumás ember volt és vőfélykedett, így talán ez is inspirált, amikor belekezdtem. Véletlen volt, hogy benne ragadtam, de nem bántam meg, sőt. Fantasztikus érzés boldog emberek között dolgozni és segíteni őket életük egy meghatározó napján, amire mindig emlékezni fognak. Egy évben nagyjából negyven lagzin veszek részt. A mai napig úgy megyek mindegyikre, hogy tanuljak, tapasztaljak valamit. Nincs olyan, hogy ma fáradt vagyok, itt 120%-on kell pörögni, mert a párnak nem lesz még egy ilyen napja" - mesélte.

Már kétszáz lakodalmat levezényelt Forrás: Facebook / Szakál Miklós

Korábban. Hová tűnt Balázsy Panna?
Merre jár most Valkó Eszter?