Sarah Jessica Parker talán utolsó esélye

Z100's Jingle Ball 2014 Presented By Goldfish Puffs - Backstage GettyImageRank1 Hosting Topics VERTICAL USA New York City Madison Square Garden Sarah Jessica Parker Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Jingle Ball Topix Bestof toppics A-Li
Sarah Jessica Parker 2014 végén
Vágólapra másolva!
Az elmúlt négy évben az öregedéssel vívott harcán kívül nem sok mindent láthattunk Sarah Jessica Parker művészetéből, bár erősen botoxolt arcát kétség kívül tekinthetjük expresszív, kortárs alkotásnak. Ezzel együtt valószínűleg nem kellett még sorban állnia segélyéért a munkaügyi központban, de vékonyabb pénztárcája arra késztette, hogy felkeresse a régi cimborákat, hátha akadna neki egy kis meló valahol. A Szex és New York láthatóan örökre rányomta karrierjére a bélyeget, és azóta nem igazán kapkodnak utána a döntéshozók. 
Vágólapra másolva!

A szinglisorozat után 2012-2013-ban kapott egy kis beugrós munkát a Glee - Sztárok leszünk című tini sorozatban. Testhezálló szerepében még az énekhangját is megcsillogtatta: karaktere a Vouge-nál szerkesztő, ő veszi szárnyai alá Kurtöt, mikor New Yorkban próbál szerencsét a William McKinley középiskola Vásáry Andréja. Ebből a vendégszereplésből is látszik, hogy Sarah Jessica karrierjét skatulyák tömkelege terheli ( divat, szingli, szex, Vogue) az emblematikus sorozat és egy rövid és mérsékelten sikeres mozis karrier után (Anyám nyakán, Hová lettek Morganék?, Szilveszter éjjel) feltűnően nem találja a helyét, ezért úgy döntött, visszatér a televízióba, hátha sikerül leporolnia egykor ragyogó hírnevét.

Sarah Jessica Parker 2014 végén Forrás: AFP/Stephen Lovekin

Busted: mi lett vele?

Még tavaly júliusban jelentették be, hogy a Pulitzer-díjas riportsorozat alapján készült sorozat egyik főszerepét Sarah Jessica Parker alakítja. A téma erős, egy philadelphiai rendőrkorrupciós botrány felgöngyölítése - és a kreatív részre se lehet panasz, mivel a pilot epizód rendezésére David Frankelt kérték fel, aki olyan mozifilmekkel vált híressé, mint az Ördög Pradát visel vagy a Marley és én, de előtte dolgozott már együtt Ms. Parkkerrel is a Szex és New York néhány epizódjában is.

A nagy füst hamar elszállni látszott, ugyanis közel fél éve semmi hír nem érkezett a készülő széria felől és nem tudni, hogy valaha egyáltalán elkészül-e a Busted. Lehet, hogy a producerek kicsit jobban végiggondolták a dolgot és rájöttek, hogy a cigi füstös szerkesztőség nem passzol a Prada rucikhoz?

A keze sem épp egy hamvas tinié Forrás: AFP/Mike Coppola

Divorce

A Szex és New York-átok csak nem akar egyhamar leszállni karrierjéről, ezért visszatért a probléma gyökereihez, vagyis az HBO-hoz, a Válás című vígjátéksorozatban. A forgatókönyvírók sokat nem gondolkodtak a történeten, csupán megfogták a Szex és New York régi forgatókönyveit és fordított sorrendbe rakták. Hősnőnk egy haldokló házasságban él, ezért szeretne elválni férjétől, és újra nagybetűs szingliként filozofikus gondolataival terrorizálni az irreálisan jóképű pasikat epizódról-epizódra. Ebben két (lehet, hogy az amúgy idegesítő Charlotte oldalai kihullottak a régi scriptekből) szingli barátnője lesz segítségére. Eddig ez a legvalószínűbb munkája a jövőben, és a pilot sikere esetén talán újra felkél a szerencsecsillaga.

Búcsút int a tévés karriernek? Forrás: AFP/Mike Coppola

Szex és New York a jövőben?

Az örök slusszpoén. Átlag havonta röppennek fel pletykák a négy grácia valamelyikének a szájából, hogy jó lenne felmelegíteni a sikert hozó töltött káposztát, sőt még egy új mozifilmet is el tudnának képzelni a Szex és New Yorkból. A legvalóságosabb pletyka 2013-ban kapott szárnyra , amely szerint állítólag előkészületi stádiumig jutott azaz ötlet, hogy az HBO 2014-ben, 10 évvel az előző széria vége után feltámasztja a kultikus sorozatot. Végül az ötletből nem született semmi, így csak az elvetemült fanatikusok reménykedhetnek abban, hogy kedvenc pasifalóikat nem járókerettel látják viszont legközelebb a képernyőn.

Hogy mi lesz Sarah Jessica Parkerrel? Idén lesz ötven, lassan felismerhetetlenre szabták az arcát, és effektíve négy éve nincs munkája, úgyhogy jó úton halad azok közé a valaha volt sztárok közé, aki néhai hírnevükből tengődnek. Szintén nem túl jó ómen az idén talán bemutatásra kerülő All Roads Lead to Rome ( Minden út Rómába vezet) című romantikus film, melyben a szerelemet keresi Róma díszletei között. Eredeti... de mintha egy másik városban már ezt kereste volna.