Hová tűnt Valkó Eszter?

Valkó Eszter
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub egykori műsorvezetője egy ideje már csak vendégként tűnik fel a képernyőn, de még mindig bízik abban, hogy nem szűntek meg számára a médiás lehetőségek. Szívesen folytatná a tévézést, de saját dokumentumfilm forgatásán is gondolkodik, és még mindig nem adta fel régi álmát, hogy gyerekeknek írjon mesekönyvet. Az Origónak elmondta, hogy boldog házasságban él, párjával a családalapítást tervezik.
Vágólapra másolva!

Férjnél van, gyermeket szeretne

Valkó Eszter és párja, Radócz Péter a nyíregyházi református templomban, egyházi szertartás keretében házasodtak össze 2012 nyarán. "A férjemmel Budapesten lakunk és amióta ismerjünk egymást, nagy boldogságban élünk. Nagyon szeretnénk gyereket vállalni, reménykedünk benne, hogy hamarosan lesz is"- mesélte.

Boldog házasságban él, férjével gyereket terveznek Forrás: Facebook / Valkó Eszter

A tévét a rádió váltotta

A tévés munka után a Music FM csapatához került, ahol 2014-ig volt adásban, a rádiózás és a képernyő mindig érdekelte. "Jelenleg újabb lehetőségeket keresek, kreatív munkára vágyom. Nagyon szeretnék egy dokumentumfilmet készíteni és nem mondtam le arról az álmomról sem, hogy gyerekeknek írjak mesekönyvet. Az új életemet folyamatosan építem, a feladat nem egyszerű, de bízom abban, hogy menni fog. A tévézés természetesen hiányzik, de kapok meghívásokat különböző műsorokba, szóval nem tűntem el teljesen."

"Nem tudok kiemelni egy műsort sem azok közül, melyekben részt vettem, mindegyiket imádtam. Több volt kollégámmal azóta is tartom a kapcsolatot, szerencsére az életben az igazi barátságok nem múlnak el, és a közös munka végeztével is megmaradnak. István Dani barátommal, amikor csak lehet, találkozunk"- mondta.

A rádiózás és a tévézés is érdekli Forrás: Facebook / Valkó Eszter

A mai napig megismerik

Szívesen dolgozna újra műsorvezetőként, ha felkérné valamelyik csatorna, vállalna munkát. "Ez egy örök szerelem, amiből nem lehet csak úgy kiábrándulni. Bár szívesen folytatnám a tévés karriert ott, ahol abbahagytam, így is boldog vagyok. Korábban a szinkronnal is próbálkoztam, de most úgy gondolom, elég telített a piac. Ha kapnék lehetőséget, akkor kipróbálnám ezt is."

A mai napig megismerik az emberek az utcán, sokan sajnálják, hogy már nem látják a tévében. "A vezetéknevemet általában már nem tudják, csak azt, hogy valami Eszter vagyok. Akik megismernek, odajönnek és érdeklődnek, hogy vagyok, mivel foglalkozom. Pont egy pár héttel ezelőtt vásárlás közben a boltban utánam kiáltott egy fiatalember, hogy itt a kicsi Falco Valkó, de nem jellemző, hogy ilyesmik történnek."