Itt a legjobban fizetett sorozatszínészek listája

21st Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals GettyImageRank2 VERTICAL USA California City Of Los Angeles ACTOR Award Television Show Film Industry Red Carpet Event Arts Culture and Entertainment Attending Shrine Auditorium Celebrities Screen Actors G
LOS ANGELES, CA - JANUARY 25: Actor Jim Parsons attends the 21st Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 25, 2015 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az Agymenők főbb szereplői közül egyiknek sem kell a megélhetésért aggódnia, a legtöbbet azonban Jim Parsons kereste egy év alatt. Elkészült a Forbes listája a legjobban fizetett tévés színészekről.
Vágólapra másolva!

A Forbes idén is elkészítette a legjobban kereső tévés színészek listáját, amely az alapján rangsorolta a rajta szereplőket, hogy kinek mennyi bevétele folyt be 2014. június 1. és 2015. június 1. között.

Nem lesz gondja a nyugdíjra Forrás: AFP/Frazer Harrison

E szerint az Agymenők Sheldonja, Jim Parsons végzett az első helyen,

a viszgált időszakban 29 millió dollárt keresett,

ez körülbelül 7,8 milliárd forintnak felel meg. Kollégái sem panaszkodhatnak, Leonard megformálója, Johnny Galecki a második lett a maga 27 milliós bevételével, Simon Helberg és Kunal Nayyar pedig holtversenyben a harmadik, 20-20 millióval. Kaley Cuoco valószínűleg csak azért nem szerepel a listán, mert itt csak a férfi színészeket rangsorolták.

Az Agymenők többi szereplője sem panaszkodhat Forrás: Cool

Szintén 20 milliót keresett egy év alatt Ashton Kutcher, valamint Mark Harmon is, aki az első drámai színész a listán. Az első tizenötben szerepel még Jon Cryer, Ray Romano, Patrick Dempsey, Simon Baker, Kevin Spacey és a Modern család színészei.