Ma ér véget a Két pasi - meg egy kicsi

Charlie Sheen Ashton Kutcher
Vágólapra másolva!
Tizenkét évad után, február 19-én véget ér a Két pasi - meg egy kicsi, az alkotó, Chuck Lorre azonban már korábban körvonalazta, hogy mire számíthatunk. 
Vágólapra másolva!

Már egy ideje keringenek a pletykák arról, hogy miként fog véget érni a Két pasi - meg egy kicsi, arról is volt szó, hogy a fináléra Charlie Sheen is visszatér - annak ellenére, hogy karakterét kinyírták, ő maga pedig balhés körülmények között távozott.

Chuck Lorre ezzel kapcsolatban még február 18-án is csak annyit árult el a Hollywood Reporternek, hogy a finálé egyórás lesz, amibe sok meglepetés belefér. Mindenesetre az ominózus rész címe Of Course, He's Dead, vagyis Persze, hogy halott lesz, ami okot adhat a spekulációra.

Még Charlie Sheen is feltűnhet Ashton Kutcher oldalán Forrás: Charlie Sheen

Az alkotó úgy érzi, hogy február 19-én tulajdonképpen két sorozatot kell lezárnia, egy nyolc évadosat Charlie Sheennel meg egy négy évadosat Ashton Kutcherrel. Azt kellett mérlegelnie, hogy a történet így is működőképes legyen, és viccesen záruljon, azzal azonban tisztában van, hogy mindenkinek úgysem sikerül a kedvére tennie.