Vujity Tvrtko: Gesztesi Károlynak pihennie kell

Gesztesi Károly: „Ki kellett mondani, hogy igenis, ő az én fiam”
Vágólapra másolva!
A tévésnek élete egyik legnehezebb beszélgetése volt a minap a Mokkában.
Vágólapra másolva!

„Életem egyik legnehezebb beszélgetése volt a mostani. Szakmailag is, emberileg is. Nem egy klasszikus interjú volt, már beszélgetés közben éreztem, hogy faggathatom én a minisztert vagy a sztársportolót, ez lesz a legidézettebb beszélgetése a napnak, a hétnek, s talán a hónapnak, évnek is" - írta a tévés.

Gesztesi Károly Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Gesztesi Károly bajban van. Nem leszek álszent, látom és látja ezt mindenki. Könnyű lenne, s egyes sajtótermékeket látva könnyű is őt megrugdosni. Megítélés kérdése, hogy padlón fekszik-e vagy csak féltérdre ereszkedett, ám a baj látható, érezhető. Sokan mondják, hogy segíteni kell. Sokan pedig azt, hogy magának köszönheti a bajt, okolja csak az alkoholt meg önmagát" – folytatta Vujity Tvrtko, aki hétfőn a Mokkában interjúzott Gesztesivel, aki láthatóan szét volt csúszva.

A riporter szerint Gesztesi Károlynak pihennie kell, egy időre ki kellene szorítania a rivaldafényt az életéből. „Ismerek én is olyan közszereplőt, aki egyetlen bántó írás miatt napokig beteg. Gesztesi Károly előttünk éli az életét. Örömei és bánatai is közkincsé lettek, témát szolgáltattak. Meg kellene tartania a négy fal intimitását.

– fejtegeti. Gesztesi Károly történetét meg szeretné íratni, Emberből vagyok címmel, erre Tvrtkót kérte fel, ám ő nemet mondott, annak ellenére, hogy nyilván jól fogyna a polcokról. A TV műsorvezetője szerint ezt Gesztesinek kell megírnia, a saját stílusában – de a szerkesztést azért vállalja. Tvrtko összes gondolata az ominózus interjúról és a színészről itt olvasható.