Kirúgott stábtag bosszúja bosszantja a színésznőt

Blindspot
Vágólapra másolva!
A Blindspot főhőséről jelent meg pár furcsaság, de a sajtósa szerint csak egy elbocsátott stábtag próbálja besározni.
Vágólapra másolva!

Jaimie Alexander mostanában a Blindspot című sorozatban látható. A sztori szerint kimosott aggyal, emlékek nélkül, anyaszült meztelenül ébred egy nagy táskába gyömöszölve, a Times Square-en. Teste szinte minden pontján tetoválások vannak, mind utal valamire, egy bekövetkező bűntényre, terrortámadásra. Mozgalmas, akciódús sorozat, már

meg is rendelték belőle a második évadot.

A színésznőről viszont most azt terjesztik, hogy kirúgatott pár stábtagot. A tetoválások nem valódiak, a mintákat egy sminkes vitte fel Jaimie Alexander testére naponta, ő volt az egyik, akit kirúgtak, de távoznia kellett a fodrásznak is. A pagesix.com szerint a színésznő attól retteg, hogy az áltetoválásokhoz használt anyag bőrön át mérgező, ő meg megbetegszik ettől, így orvossal állított be egy nap a forgatásra.

Jól megy a Blindspot, nem kell a botrány Forrás: NBC

És ez még nem minden, állítólag Alexander egyáltalán nincs jóban Sullivan Stapletonnal, és megpróbálta lecseréltetni őt még a legelején. Ez azért pikáns, mert a férfi a másik főszereplő, és nyilvánvalóan alakul egy érzelmi, szerelmi szál kettejük karaktere között.

A lap forrása arról számol be, hogy a hisztis színésznőt az átlagosnál sokkal több jelenetben helyettesíti testdublőr, így Alexander gyorsan végez, nem kell ott időznie estig a forgatáson. A sajtósa nem erősítette meg az információkat, sőt, úgy vélte, hogy csak volt alkalmazottak pitiáner bosszújáról van szó, azért terjesztenek ilyen hazugságokat.