Kulcsár Edina testőr lett

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
A napokban debütált az Aktív műsorvezetőjeként, de mint közösségi oldalán közzétette, máris újabb műsort bízott rá a TV2: Vámos Erikával közösen fogja vezetni a TestŐr-t.
Vágólapra másolva!

"Én leszek a TestŐr másik műsorvezetője Vámos Erika mellett! Erika most az életének egy olyan szakaszához ért, hogy mérlegelnie kellett. Arra jutott, hogy egyedül már nem tudja vállalni ezt a feladatot. El sem hittem, hogy az Aktív után, jöhet még egy ilyen nagy lehetőség! Hihetetlenül boldog vagyok!" - írta oldalán a szépségkirálynő.

Két műsort is vezet a TV2-n Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Vámos Erika hosszasan fejtegetette az okokat bejegyzésében.

"Tíz éve álmodtuk meg, azóta vezetem, kollégáimmal készítem és szeretem ezt a műsort.

aki pedig még nem próbálta, annak elmondhatatlan. Sokáig mérlegeltem, éjszakákon át rendezgetem az érveket csatasorba, ilyen-olyan eredménnyel. Mivel imádom a választott hivatásom és biztosan szárnyalok, ha bekapcsol a kamera, ezért míg a lábam visz előre - ha Isten is megsegít-, műsorvezető leszek. De most időt és új feladatokat kérek az élettől" - írja.

Vámos Erika segítséget vett maga mellé Forrás:Facebook/Vámos Erika

"Én egyedül döntöttem így, a csatorna meg rábólintott. Edinát is én választottam. Ennek a műsornak másodmagammal én vagyok a producere is, Rechnitzer Tamás kollégámmal együtt, immár 10 éve. Én a jövőben az év felét mindig New Yorkban szeretném tölteni, magánéleti okokból, ezért kellett ezt a döntést meghoznom" - mondta az Origónak Vámos.