Friderikusz Sándor dönt az Árpa-műsor sorsáról

Friderikusz
Vágólapra másolva!
Egyelőre nem biztos, hogy az Összezárva Friderikusszal Árpa Attilával felvett adása képernyőre kerül, erről a műsor házigazdája dönt.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, állítólag nagyon nem volt egy hullámhosszon a vendéglátó és a meghívott, voltak időszakok, amikor nem is szóltak egymáshoz vagy csak félszavas válaszok hangzottak el. Este Árpa inkább hazament, nem maradt másnap délig a lakásnak berendezett stúdióban. Egyelőre nem tudni, hogy adásba kerül-e a felvétel.

Friderikuszon múlik, hogy adásba kerül-e a felvétel Forrás: TV2

"Egy negyedórás részt már megvágtak belőle, és a promója is kész van, mégis kétséges az interjú sorsa" - mondta a Borsnak egy stábtag. "Szerdáig dönteniük kell az illetékeseknek, mert ha mégsem vetítik le, akkor a legutóbb felvett, Gregor Bernadettel készült részt kell gyorsan megvágni. Ráadásul Friderikusznak ilyen esetekben is komoly beleszólása van a döntésbe, és

Ha ez a rész kimarad, új vendéget kell hívni a kieső epizód miatt, viszont ha képernyőre kerül, biztosan vonzza majd a nézőket a nagy sajtóvisszhangnak köszönhetően.