Détár Enikő nem kudarcként éli meg lánya szereplését a Got Talentben

Détár Enikő
Vágólapra másolva!
Nem jutott tovább a magyar Got Talent-ben Détár Enikő és Rékasi Károly lánya, négy nemmel kellett elhagynia a színpadot. Linczényi Márkó ördögűzést emlegetett, a többieknek sem jött be a produkció – az eset kapcsán megszólalt Détár Enikő. 
Vágólapra másolva!

Szombat este óta több lapban megjelent, hogy a Hungary's Got Talent zsűrije négy nemmel küldte haza Rékasi Esztert. A színészpáros lánya így mesélt a produkció előtt a műsorban: "Igazán komolyan soha nem foglalkoztam énekléssel, korábban jártam zeneiskolába, rajzoltam, illetve zongoráztam. Legtöbbet a tánccal foglalkoztam, most ide valahogy mégis egy énekes produkcióval keveredtem."

A Whole Lotta Love előadása végül nem győzte meg a zsűrit, ördögűzőket is akartak hívni a különös tánc láttán. "Földöntúli volt. Ma már nem érvényesek a régi energiák, sőt, nevetségesek is" – jegyezte meg Linczényi Márkó. A negatív kritikákra és a produkcióra Détár Enikő reagált.

Détár Enikő reagált lánya teljesítményére Forrás: MTI

A Fókusz riporterének mesélt arról, hogy személyesen ő vitte el a Hungary's Got Talent válogatására a huszonhat éves lányát, de kérésére be sem lépett az épületbe.

Rékasi Eszter egyébként Amszterdamban tanul, éppen tart a vizsgaidőszaka, és PhD-re készül – édesanyja szerint nem viselte meg, hogy nem engedte tovább a zsűri.

A teljes riport a mai Fókuszban látható.