Alekosz Baukó Évával tér vissza a képernyőre

Alekosz
Vágólapra másolva!
Novemberben új évaddal folytatódik az Édes Élet, az egykori villalakók, Baukó Éva és Nagy Alekosz is a reality szereplői lesznek.
Vágólapra másolva!

Baukó Éva és Alekosz kapcsolata sosem volt felhőtlen, de állítják, február óta nagy barátságban élnek, ezt pedig az Édes Élet-ben mutatják meg a nézőknek. A páros egy-két forgatási nap után azt mondta a Mokkában, hogy mindenki készítse a rekeszizmait, lehet majd rajtuk nevetni bőven.

Közösen szerepelnek a realityben Forrás: Baukó Éva / Facebook

"Eljött az idő. November másodikától készíthetitek magatokat a nevetésre, fiúk! Olyan érzelmeket keltek életre bennetek, amelyekben azt hittétek, már nem lesz részetek többé. Négy év után most újra találkozunk! Ott folytatjuk, ahol annak idején abbahagytuk. Remélem, mihamarabb sikerül majd ráhangolnom benneteket mindarra az önfeledt szórakozásra, humorra, nevetésre, amiről azt gondolom, hogy már nagyon is kijár nektek. És régóta kijár nektek! És a legfölsőbb szinteken jár ki nektek! Mindig, minden körülmények között!” - írta közösségi oldalán Alekosz.

Baukó Éva is közétette, hogy az Ezek megőrültek! után visszatér a képernyőre. "Most már nem titok, az Édes Élet-ben térek vissza jövő hétfőtől. Alekosszal karöltve bepillantást nyerhettek az életünkbe.”