Egymást gyilkolja Majka és DopeMan

Majka rap
Vágólapra másolva!
Majka éjszakai posztjában többek közt azt fejtegette, hogy mennyire cikinek tartja, ha egy előadó félóránként a saját zeneszámaival tölti meg az üzenőfalát, és alig kap rájuk negyven lájkot. A sejtelmes beszólogatásból nem nehéz kitalálni, hogy DopeManről van szó, akit egy letűnt kor megfáradt gyermekének tart. A rapper nem hagyta annyiban a beszólást, bejegyzésben reagált.
Vágólapra másolva!

"Éjjel van. Bóklászom a Facebookon és azon gondolkozom, mennyire ciki kiposztolni a saját nótáidat egymás után félóránként. Ráadásul olyan dumával, hogy te vagy a legnagyobb menő, akit valaha hordott a Föld a hátán, holott mindenki tudja, hogy egy letűnt kor megfáradt gyermeke vagy, aki ráadásul rosszindulatú is" – kezdte Majka.

Majka nem kímélte egykori mentorát Forrás: TV2 Sajtószoba

Hozzátette, hogy a kirakott nóták 98 százalékát nem nézték meg 30 ezernél többen. "De annál nincs kellemetlenebb, hogy a tengersok önszopó vaker után kapsz 37 like-ot a mondanivalódra, amiből 7 elküld a f.szba" – tette hozzá a Rising Star műsorvezetője.

Nem kellett sokat várni, egykori mentora néhány óra múlva a saját oldalán válaszolt.

"Hallom, már megint rajtunk köszörülöd a nyelved, amivel semmi baj, de nyugodj meg, mi szeretünk téged, gratulálunk az elért sikereidhez és kívánunk neked továbbiakat. Ha ennyire zavar a létezésünk, kérlek, engedj el minket, hidd el, sokkal jobban érzed majd magad" – áll a bejegyzésben.

Nem hagyta sokáig válasz nélkül a beszólást Fotó: Tuba Zoltán - Origo

DopeMan nem hiszi, hogy merő véletlenségből került Majka az oldalára, hiszen ő még sosem tévedt az övére. "Nem szórakoztat, őszintén szólva nem is érdekel, időm pedig végképp nincsen rád. Ezek után, a rossz szájízű megjegyzéseidet félretéve képtelen vagyok a kitartó figyelmedet nem a rajongás jelének venni. Nagy sztár vagy, meghatározó tévés személyiség, maga a csúcsmenő. Miért nem élvezed (amíg tart)? Vagy csak az nyugtatna meg, ha nem lennénk? Ebben sajnos nem tudunk neked segíteni. Mi jól elvagyunk a bőrünkben, elégedettek vagyunk azzal, amink van és még azt sem bánjuk, hogy segítettünk neked, pedig okunk lenne rá bőven."

A választ erős beszólással zárták: "Nyugodj meg töki, mert a harag csak a gyomrodra megy. Baráti öleléssel, DopeMan apád, teremtőd és kitalálód és Peti bátyád, akitől zenét, humort és csajozást tanultál."

Szavazzon!

Szavazzon!

Mit gondol a Majka kontra Dopeman szópárbajról?