Vádat emeltek Kállay-Saunders András ellen

JÓ Kállay-Saunders András és Szakos Krisztián
Kállay-Saunders András és Szakos Krisztián
Vágólapra másolva!
A bíróságon folytatódik Kállay-Saunders András ügye, az ügyészség vádat emelt az egykori megasztáros ellen.
Vágólapra másolva!

Közel két és fél évvel a verekedést követően vádat emeltek Kállay-Saunders András és barátja ellen. Kezdetben arról szóltak a cikkek, hogy életveszélyt okozó testi sértés miatt is felelnie kell a bíróság előtt, a kiegészítő nyomozás során azonban módosult a vád. Az ügyészség tájékoztatása szerint pedig megtörtént a vádemelés.

Vádat emelt ellene az ügyészség Fotó: Bielik István - Origo

"Megkeresésére tájékoztatom, hogy az érdeklődött ügyben a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség súlyos testi sértés bűntette, súlyos testi sértés bűntettének kísérlete (mivel az ügynek két sértettje van), valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt két személlyel szemben vádat emelt az illetékes bíróságon” – közölte a Borssal dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

"Ügyfelemmel változatlanul jogos védelemre hivatkozunk, bármi is lesz a jogi minősítés" - nyilatkozta korábban a Kállay-Saunders ügyvédje, dr. Magyar György.

Mint korábban az Origo is beszámolt róla, az énekes és társasága 2013 tavaszán keveredett verekedésbe a Hajógyári-szigeten. Az ügyben súlyos testi sértés gyanúja miatt indult nyomozás, de később életveszélyt okozó testi sértéssel is kiegészült az akta, de ez utóbbi már nem szerepel a vádpontok között.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!