Malaccal és imával készülnek a Rising Star vigaszágasai

Abbe Lewis Rising Star
Vágólapra másolva!
A Rising Star vigaszágon versenyző öt énekese mesélt érzéseiről, arról, hogyan éli meg, hogy kapott egy új esélyt, és hogy mivel készül a vasárnapra. Van, aki a kabalájában, más az imádkozásban bízik.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, a nézők szavazatai alapján a Rising Star öt versenyzője - Fórizs Olivér, Orsovai Renáta, Abbe Lewis, Mráz Anita és Várhegyi Lucas Palmira - újra színpadra állhat, és közülük egy visszatérhet az adássorozatba.

A legszorosabb párbaj az előző adásokban Ádám Krisztián és Mráz Anita között volt, a lány csupán egy százalékkal maradt le: „Nem törtem össze, inkább csalódott voltam, mert én meg voltam elégedve a saját produkciómmal. Úgy gondolom, nagyon jól viseltem az egészet, még csak nem is sírtam” – mondta a Mokkában a takarítónőként dolgozó Anita.

Abbe Lewis imádkozik a fellépés előtt Forrás: TV2

Fórizs Olivér szerint az öt énekes közül mindenki megérdemelné, hogy visszakerüljön a műsorba. Kiderült, hogy a fiúnak van egy porcelán szerencsemalaca, amely minden vizsgáján és éneklésnél vele van, reméli, hogy a kabala most is segít neki. Orsovai Renáta ugyanígy mindig magánál hord egy dobókockát, Abbe Lewis pedig imádkozni szokott – alapvetően pozitívan tekint a váratlan helyzetekre is, biztos benne, hogy istennek van valami terve.

Anita lágyabb dallal készül a vasárnapi adásra, Olivér pedig azt ígérte, hogy lazább lesz, mint eddig, ki fog lépni a komfortzónájából. Szerintük egyikük sem tekint riválisként a másikra: „Amióta kiestünk, valami brutálisan megszerettük egymást így öten” – mondta Anita. „A párbajoknál volt némi ellenszenv, de az egy sokkal kiélezettebb helyzet volt, most nem érzem azt, hogy le kéne győznöm bárkit is” – árnyalta a képet Renáta.