Én nem tudok addig süllyedni, mint te! – Kihívás a Való Világban

Teni, VV7
Vágólapra másolva!
Reni ellenfelet választott, a párbaj viszont nem vasárnap lesz.
Vágólapra másolva!

A Való Világ december 17-i összefoglalója láttán nem kellett szorongásoldó, nyugtató teakeverékünk után nyúlni, a drámai izgalmak elmaradtak, főleg Fanni és érzelemvilága volt terítéken. A VV7-ben eztán sor került a második kiválasztásra, Reninek kellett megneveznie párbajellenfelét.

„Nem vagánykodni jöttem ide. Nálam nincs gyengébb benn, legfeljebb egyenrangú" – hadarta a riportszobában a színésznő, aki kifejtette, hogy benn akar maradni, majd nyerni is szándékozik a legvégén.

Reni akcióban Forrás: RTL II

Jött a monológ. Robint szeretné megismerni, ezért nem viszi ki, Lacit pedig azért nem, mert túl erős, ő, azaz Reni pedig „nem hős, nem bátor." Ádám fel sem merült benne sokáig, de aztán elgondolkodott rajta. „Én nem tudok addig süllyedni, mint te. Folyton provokálsz" – mondta róla, de nem neki adta a kendőt. Daninak is szónokolt egy sort, nagyképűségét hozta elő, szerinte csak Zsuzsa miatt tartják őt erősnek. A szöveg végén ügyesen ráijesztett Edinára, de Danit választotta.

A párbaj azonban nem vasárnap, hanem hétfőn lesz: arra tippelünk, hogy nem akarják az X-Faktor fináléja és a Rising Star ellen betenni, egy estével később jobb nézettséget hozna.