Alekosz nem áll le, újabb meztelen videókat tervez

Alekosz
Vágólapra másolva!
Alekosz a saját maga által játszott Rambo-jelenet után a napokban egy Terminátor videót osztott meg az interneten, amin pucéran sétál a szobában, zenei aláfestéssel. A film egyik jellegzetes jelenetét forgatta le, a főhőst saját maga alakítja. Az egykori Való Világ szereplő szívesen forgatja újra kamaszkori kedvenceit, legközelebb egy hasonló Sandokan-videóval jelentkezik majd, de a Cápát is el tudná képzelni hasonlóan sokkoló megoldásban.
Vágólapra másolva!

Nincs otthon kitűnő kamera-felszerelése, így egy mobiltelefon segítségével rögzíti a jeleneket a barátnője, Betty. A felvételeket több tízezren látták már az interneten, de Alekosz azt állítja, saját maga és barátai szórakoztatására készülnek a videók. "Ha csinálunk egy házibulit és beteszünk egy ilyet, többet ér, mint két pálinka. Ha megnézik, utána garantált az este hangulata" - mondta el a TV2 reggeli műsorában.

A műsorvezetők erősen szarkasztikus kérdései sem zökkentették ki az elszánt filmest, látszólag nagyon büszke produktumára, szerinte a művészeti érzékkel rendelkezők értik ennek a lényegét.