Ördög Nóra a divatkritikusoknak üzent

Ördög Nóra, Majka
Vágólapra másolva!
Lement a Rising Star újabb élő show-ja, kialakult a 24-es mezőny.
Vágólapra másolva!

Megtalálta a 24 előadót a TV2 zenés tehetségkutatója, de ezúttal is akadtak versenyzők, akik nem kifejezetten az énekhangjuk miatt jutottak tovább: a Sárközi testvérek azért kerültek 70 százalék fölé, mert fiatalok, szépek és elszántak voltak, a tévézők szíve megesett rajtuk, Heisler Ádámot pedig pörgős, szuggesztív előadása vitte tovább, nem a hangja.

Samu Krisztina "Mazsi" egy karaokebárban biztos remek, de semmi extrát nem hallottunk tőle, ennek ellenére a tévézők díjazták a kitartást, azt, hogy korábban már többször próbálkozott zenés show-kban, és nem adta fel. A néző pedig már csak ilyen, segít egy álom megvalósításában, pláne akkor, ha az egy fillérjébe sem kerül.

Rising Star: a Sárközi testvérek Forrás: TV2

Ördög Nóra nem bízta a véletlenre, át is öltözött a műsor alatt. Mint ismert, az Origo egy cikkére reagálva foglalkozott a Mokka is a stylist és a műsorvezető viszonyával, a kiválasztás szempontjaival, majd ezek után került ki két fotó a Facebookra, lehetett szavazni arra, hogy melyik ruhában legyen Nóra vasárnap este. A műsor alatt átöltözött, a képen az utolsó kreáció látható:

Ördög Nóra és Majka Forrás: TV2

A végén egészen egyértelmű volt, hogy a zsűri Király Martinát viszi tovább a 24-be, de azért végigment a színjáték, Ördög Nóra pedig olyan harsányan kiáltotta világgá a nevet, ahogy azt tette korábban az X-Faktorban is.

Majka az adás előtt elnézést kért korábbi szavai miatt (könyvében kritizálta műsorvezető társát), láthatóan szent a béke. Jövő héttől viszont minidrámák várhatók, párbajadás lesz.