Kisgyerekes anyuka és egy hipochonder költözik ma a villába

Való Világ, VV7, VV Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Az RTL II valóságshow-jába ma két új lakó érkezik, péntek este Zsuzsa és Ádám költözik be a tíz játékos mellé.
Vágólapra másolva!

A 24 éves Zsuzsa négy éve egyedül neveli kisfiát, többek közt azért jelentkezett a Való Világ-ba, hogy jobbá tegye életüket - áll adatlapján. Saját lakása és autója van, utálja az ápolatlan embereket, a nagyképű férfiakat és a plázacicákat, a kabriókat és a lovaglást viszont kedveli.

Nagy dohányos, napi egy doboz cigit elszív (benn a villában lesz ez napi 3 csomag is), 50-60 pasival volt már együtt, ami ebben a korban azért szép szám. Búzatáblán és kukoricaföldön is szexelt már, a bikinivonalára pedig egy Playboy nyuszit tetováltatott.

VV Zsuzsa Forrás: RTL Sajtóklub

A facér Ádám úszómesterként dolgozik, és nagy buliként tekint a valóságshow-ra. Sosem meztelenkedne a kamerák előtt, és ha úgy alakul, egészségügyi okok miatt feladná a játékot. Retteg a betegségektől, igazi hipochondernek tartja magát. Legidegesítőbb szokása a félelem, szorongással tölti el, hogy valami baja eshet.

Nem dohányzik, és sokat sportol, gyakran jár konditerembe, közel 30 partnere volt eddig. Általában több csajjal jár egyszerre, neki egy nő nem elég - állítja adatlapján.

VV Ádám Forrás: RTL Sajtóklub

Szavazzon: