Nem biztos, hogy színpadra állhat az X-Faktor énekese

Szabó Ricsi, X-Faktor
Vágólapra másolva!
Nem biztos, hogy az X-Faktor harmadik élő show-jában el tudja énekelni dalát a Fiúk csapatában versenyző Szabó Ricsi. Az RTL Klub tehetségkutatójának énekese napok óta otthon kúrálja magát, vírusos betegsége miatt teljesen elment a hangja.
Vágólapra másolva!

A csatorna nem szeretné, ha felborulna a műsor forgatókönyve, így ha Alföldi Róbert mentoráltja nem lesz jobban a szombati adásra, akkor kiesik a versenyből. Az X-Faktor élő műsorai gyakran belecsúsznak az influenzaszezonba, de az esetleges megbetegedésekre nincs külön forgatókönyv - aki nem áll ki a színpadra, az automatikusan kilép a versenyből, de ez még sosem fordult elő a show történetében.

"Kicsit megbetegedtem, de remélem, a sok tea, vitamin és legfőbbképpen a sok szeretet és támogatás segít, amit tőletek kapok. Ugyanakkor így is készülök a hétvégére egy nagyon gyönyörű dallal" - írta az énekes néhány nappal ezelőtt a hivatalos rajongói oldalán, a Bors azonban úgy tudja, nem javult az állapota. "Voltam orvosnál, mandulagyulladásom van. Vírusos eredetű, nagyon erős antibiotikumot kaptam. Gégekúrát kell tartanom, nem beszélhetek sokat" - írta Szabó Ricsi, akit telefonon sem lehet elérni emiatt.

Szabó Ricsi a második élő show-ban Forrás: RTL Sajtóklub